Jimmy uit Prince Charming Beeld © Videoland/Jasper Suyk

Jimmy uit Prince Charming sneert naar medekandidaten (en fans)

25 januari 2022 17:17

Hoewel we nog even geduld moeten hebben voor de reünie-aflevering van 'Prince Charming' die morgen wordt uitgezonden, lijkt het er alvast sterk op kandidaat Jimmy niet bepaald met warme gevoelens terugkijkt op zijn avontuur. Op Instagram plaatst hij vandaag een post met een veelzeggende tekst.

"Deze bitch heeft geen tijd meer voor fake ass-medekandidaten"

Jimmy plaatste een foto die gemaakt is tijdens de opnames van het programma, waarop zowel Prince Charming himself als alle kandidaten te zien zijn. 'Morgen alweer de aller-, aller-, allerlaatste aflevering: De Reünie! En dat belooft wat te worden met al die dramaqueens', zo schrijft hij bij de foto. 'Heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden.. Maar moet wel zeggen dat ik blij ben dat het erop zit. Het waren een paar intense weken afgelopen tijd en ik trek mijzelf dan ook even terug van alles na morgen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Chris uit Prince Charming verrast door keuze voor Jakop

Hij kan het echter niet laten om nog even een flinke sneer uit te delen. 'ME-time want deze bitch heeft geen tijd meer voor fake ass-medekandidaten en shady fans', zo schrijft hij. Opvallend genoeg heeft hij alle kandidaten getagd in de foto, behalve Rick en Scott. Dat hij het niet bepaald goed kon vinden met Rick was al geen geheim, maar de kans is dus aanwezig dat hij ook mot heeft met Scott. Daar horen we vast morgen meer over.

Vorige week werd al duidelijk dat Chris Il Palazzo heeft verlaten met Jakop. In onderstaande video blikken ze terug op hun avontuur.

Familie Chris uit Prince Charming verrast door keuze voor Jakop

02:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming-mannen confronteren Chris met open relatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!