Prince Charming Beeld © RTL/Videoland

Chris en Jakop uit Prince Charming maken relatiestatus bekend

26 januari 2022 16:16

Wekenlang probeerden meerdere mannen het hart van Chris te veroveren in het datingprogramma 'Prince Charming'. Vorige week hebben we in de finale kunnen zien dat de prins ervoor koos om met de 27-jarige Jakop de Italiaanse villa te verlaten. In de laatste aflevering komen alle mannen nog één keer samen tijdens de reünie en komen we erachter of de twee tortelduifjes nog samen zijn.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de reünie van Prince Charming.

"Uiteindelijk zijn we plannen gaan maken om samen kerst te vieren"

Bij thuiskomst zijn de twee direct een weekendje naar Duitsland gegaan, om elkaar zo onverstoord beter te leren kennen. Het mocht natuurlijk nog niet publiekelijk bekend worden dat de prins voor Jakop heeft gekozen. "Uiteindelijk zijn we plannen gaan maken om samen kerst te vieren en alvast te dromen over volgende weekendjes weg", zegt de gelukkige Chris.

Toch komt er bij Jakop al snel een ander gevoel naar boven: "Naarmate je langer met elkaar omgaat wordt het serieuzer, dat merkte ik ook bij Chris. Maar ik merk bij mezelf dat er wel een lichte twijfel ontstaat." Uiteindelijk is het moment daar om elkaar onder ogen te komen en te kijken, hoe nu verder. In een park bespreken de twee hun liefdesavontuur. "Naar mijn mening hebben we het heel leuk en ik vind je echt een héle leuke jongen. (...) Ik ben wel benieuwd hoe jij dat dan ziet tussen ons", begint Chris. 

Dan komt het hoge woord eruit. "Ik voel de vonkjes en die zijn er zeker. Onze connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk en daar past het woord relatie voor mij niet bij helaas." Op dat moment schieten de tranen in de ogen van Chris, die vanuit de studio de ontknoping bekijkt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chris maakt zijn laatste keuze in Prince Charming: 'Heel blij mee'

"Ik vind het lastig, pijnlijk en jammer. Het moet wel van twee kanten komen om het op een gegeven moment echte liefde te kunnen noemen. Als het er vanuit jouw kant niet inzit, dan houdt het ergens op", reageert Chris met een brok in zijn keel. "Ik gun jou ook iemand die volledig voor jou gaat en ik hoop dat we de connectie op een andere manier kunnen voortzetten", antwoordt Jakop. Op dat moment houdt hij het ook niet meer droog.

"Hoe pijnlijk dit ook is, ik heb geen spijt van de beslissing die ik heb gemaakt bij de ceremonie", vervolgt Chris. Ondanks deze treurige ontknoping gaan de twee mannen tegenwoordig als goede vrienden door het leven. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marcel uit Prince Charming onthult: 'Ik heb een relatie'

Toch zijn er ook nog andere mannen uit het programma die een goede klik met elkaar over hebben gehouden. Er is een goede vriendschap ontstaan tussen Jimmy en Lesley. En eerder verklapte Marcel in de Prince Charming Viewing Party een relatie te hebben met Julian, die als eerste de datingshow moest verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marvin en Ferdi zweren: 'Niets gebeurd in Prince Charming-villa'

Hieronder zie je de ontknoping. 

Zijn Jakop en Chris nog samen?

01:25

De hele aflevering is nu te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!