Make Up Your Mind Beeld © William Rutten

Make Up Your Mind keert terug met 25 BN'er mannen

26 januari 2022 18:02

Goed nieuws voor fans van 'Make Up Your Mind'. Carlo Boszhard (52) onthult in de podcast 'De Leeuw Lult Verder' dat er nieuwe afleveringen van het programma worden geproduceerd. De reeks wordt in april uitgezonden op RTL 4.

"We hadden het echt niet verwacht, maar ook door Peter R. de Vries, omdat hij zo dapper was om het te doen, hebben we zoveel goede namen"

In het programma worden bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot drag queens. In verschillende rondes moeten de drag queens zowel het panel onder leiding van Carlo Boszhard en de vakjury proberen te overtuigen van hun bekwaamheid. Na elke ronde bepaalt vervolgens de vakjury welke queen het veld moet ruimen, totdat er één winnaar over blijft. Vorig jaar was dat Barry Atsma. 

Samen met zijn man Herald, de bedenker van het programma, heeft Carlo genoeg mannen bereid gevonden om de strijd met elkaar aan te gaan zodat ze een compleet nieuwe reeks kunnen maken, nadat de eerste aflevering vorig jaar zo goed werd ontvangen.

"Op dit moment zijn we bezig met de nieuwe mannen. Het staat heel goed. Ik kan niks zeggen, maar as we speak worden de metamorfoses gecheckt. Of ze wel echt lijken, ze moeten natuurlijk niet herkenbaar zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Make Up Your Mind keert terug met méér afleveringen

Carlo licht alvast een tipje van de sluier op door te onthullen dat de serie bestaat uit vijf afleveringen. "Daarna gaan we hoogstwaarschijnlijk naar Duitsland. Of nou ja, Duitsland komt in onze studio en wij mogen dat produceren." Er verandert in de reeks wel iets: in de eerste aflevering deden zeven mannen mee, nu houden Carlo en Herald het bij vijf mannen per aflevering.

De line-up belooft in ieder geval veel goeds. "We hadden het echt niet verwacht, maar ook door Peter R. de Vries, omdat hij zo dapper was om het te doen, hebben we zoveel goede namen. Het is echt wáánzinnig."

Aan RTL Boulevard laat de presentator weten dat dankzij het fantastische optreden van Peter R. verschillende bekende mannen bij hem hebben aangeklopt om te vragen of ze mee mogen doen aan het programma. "Het wordt een spectaculair seizoen."

Terugblik: Peter R. de Vries schittert in Make Up Your Mind

02:01
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim waande zich Kim Kardashian door Make Up Your Mind

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!