Beeld © Steenrijk, straatarm 26-01-2022

Moeder breekt nadat droom uitkomt in Steenrijk, straatarm

26 januari 2022 21:43

In een nieuwe aflevering van 'Steenrijk, straatarm' ruilt moeder Sharon van huis en haard met de sympathieke dj Moschino (Mohsen) en zijn vriendin Willemijn. Terwijl Sharon iedere maand de eindjes aan elkaar moet knopen, leidt de dj een luxe leven.

"Ik ben nog nooit zo emotioneel geweest"

Sharon werkt in de horeca en houdt haar financiën bij in een kasboekje. Door op de kleintjes te letten en een sober bestaan te leiden, hoopt ze voor zichzelf en haar dochter Givenny dat ze snel de ellende van de schuldsanering achter zich kunnen laten. Bij Sharon klotst het geld namelijk niet tegen de plinten. Zij moet rondkomen van 70 euro per week. 

Haar leven staat haaks op het leven van dj Moschino: hij woont samen in een luxe loft met zijn vriendin, die werkt bij een multinational, en kijkt niet op van een oester meer of minder. Met een weekbudget van 2000 euro kunnen ze geld uitgeven alsof het water is. Dat doen ze ook zodra de coronamaatregelen dat toelaten. Dan gaan ze het liefst zes keer per week uiteten - mét een fles bubbels erbij die zo duur is dat Sharon er drie weken boodschappen van kan doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin van Rico Verhoeven duikt op in Steenrijk, straatarm

Sharon heeft één grote wens die ze graag eens in vervulling ziet gaan: op de latten staan. Wintersport gaat 'm niet worden, maar dure hobby's zijn deze week geen probleem. Haar dochter verrast haar daarom met een bezoek aan Snowworld, zodat ze toch eens kan skiën. "Ik heb in ieder geval genoten, dat pakt niemand meer van mij af", glundert Sharon.

Als ze vervolgens ook nog een mooie coupe krijgt aangemeten en een jas koopt voor honderden euro's, kan haar week al helemaal niet meer stuk. Ze breekt in tranen uit. "Normaal kost dit [de kapper] 150 euro. Dat kan ik niet betalen. (...) Ik ben nog nooit zo emotioneel geweest, maar het zijn tranen van geluk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom die uitkomt voor Steenrijk, Straatarm-meisje blijkt nachtmerrie

Steenrijk, straatarm wordt iedere woensdag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!