Big Brother Vera Beeld © Wesley de Wit

Opa van Vera uit Big Brother plotseling overleden

27 januari 2022 11:52

Triest nieuws voor Vera uit 'Big Brother': woensdagavond krijgt ze te horen dat haar opa plotseling het leven heeft gelaten. Het is de tweede keer in twee weken tijd dat een deelnemer van het programma een overlijdensbericht krijgt.

Het bericht komt hard aan bij Vera. Het overlijden van haar grootvader kwam zeer onverwachts. Haar opa woont op de Dominicaanse Republiek, waar je door de pandemie niet zomaar kunt komen. Daardoor heeft ze hem al een tijdje niet gezien.

Sinds kort zijn de Big Brother-deelnemers verdeeld in twee groepen. Maar voor deze vervelende gebeurtenis wordt een uitzondering gemaakt en mag Dimitri zijn Vera even opzoeken. De twee hebben al een tijdje wat meer dan alleen een vriendschappelijke klik en Vera kan zijn steun goed gebruiken. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste kus tussen Vera en Dimitri in Big Brother

Eerder kreeg voormalig bewoner Kitty ook al verschrikkelijk nieuws te horen: haar vader is overleden. Voor haar komt het bericht wat minder onverwachts, hij was namelijk al een tijdje ziek. Daarom nam ze het besluit om te blijven in de Big Brother-villa; ze had voor het programma al afscheid van hem genomen. Toch hield haar Big Brother-avontuur kort daarna op. Een dag na het overlijden van haar vader werd Kitty naar huis gestuurd. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kitty krijgt in Big Brother te horen dat haar vader is overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!