Beeld © NPO

Kijkers Matthijs Gaat Door geëmotioneerd na optreden Stromae: 'Bloedstollend mooi'

30 januari 2022 15:22

Er was zaterdagavond een bijzondere artiest te gast bij 'Matthijs Gaat Door': Stromae (36). De wereldberoemde Belg, die eigenlijk Paul Van Haver heet, kwam optreden en liet een grote indruk achter bij de kijkers.

"Tranen staan in m’n ogen"

Stromae maakte vorig najaar zijn rentree na zeven jaar afwezigheid. Zijn nieuwe album Multitude komt op 4 maart uit en hij gaf zijn Nederlandse fans daarom alvast een voorproefje. De zanger liet tijdens zijn optreden in Matthijs Gaat Door twee nummers horen van deze aankomende plaat, 'Santé' en 'L'enfer’. 

Multitude is de opvolger van het veelbekroonde Racine Carrée uit augustus 2013. Op die plaat stonden hits als 'Papaoutai' en 'Formidable'. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk strikt Stromae voor Matthijs Gaat Door

Ook zijn nieuwe album belooft een groot succes te worden, als we de reacties van de kijkers van Matthijs Gaat Door mogen geloven. Mensen praten vol lof over het indrukwekkende optreden van de artiest. 'Wat een geweldig optreden van Stromae. Tranen staan in m’n ogen', schrijft iemand. 'Stil van. Fenomenaal!' schrijft een ander. Hieronder lees je meer reacties.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is de (onverwachte) favoriete film van Matthijs van Nieuwkerk

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Op deze dag start nieuwe seizoen van Matthijs gaat door

Eerder deze maand ging Stromae viral toen hij tijdens een live-interview in het Franse tv-journaal zijn nieuwe nummer L'enfer zong. Het nummer gaat over eenzaamheid en zelfmoordgedachten.

Ondertussen kondigde de artiest drie concerten aan in de Ziggo Dome in Amsterdam. De eerste twee, op 14 en 15 april 2023, zijn al uitverkocht. Er werd daarom nog een derde concert aan toegevoegd op 13 april 2023.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!