Beeld © Videoland

Kijkers maken zich zorgen om afloop van bloedstollende Ontvoerd

31 januari 2022 12:56

Kijkers zaten gisterenavond op het puntje van hun stoel tijdens het kijken naar 'Ontvoerd'. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen draaide het om Nicole, die haar 2-jarige dochter Ayla al anderhalf jaar moet missen. De vader van Ayla heeft haar meegenomen naar Turkije en heeft al het contact met Nicole verbroken. Nicole, John en zijn team reizen af naar Turkije om de vader op te sporen en dat levert spannende beelden op.

Nicole leert haar ex kennen tijdens een vakantie in Turkije. Ze wisselen nummers uit en als ze allebei weer in Nederland zijn, spreken ze af. Vanaf dat moment gaat het snel: de twee kopen een huis in Lelystad, met de bedoeling om daar te gaan samenwonen. Tijdens de verbouwing die een half jaar duurt gaat het niet lekker in hun relatie en op de dag van de verhuizing komt haar Mehmet niet opdagen. Nicole gaat alleen in het huis wonen en hoort niks meer van Mehmet, tot ze hem een paar maanden later tegenkomt. Al snel blijkt dat hij tijdens de relatie met Nicole ook met een andere vrouw bezig was, iets wat Nicole hem uiteindelijk vergeeft. Na drie maanden maken de twee een herstart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel zet alles op alles in nieuw seizoen Ontvoerd

In het begin gaat het eventjes goed, maar de sfeer slaat al snel om. Mehmet blijkt erg wantrouwend te zijn naar Nicole toe en de twee maken geregeld ruzie. Volgens Nicole gaat het daar ook meerdere keren fout en wordt Mehmet fysiek naar haar. Desondanks besluit ze een kindje met hem te nemen, in de hoop dat dit de relatie weer beter zou maken. Ze bevalt van een dochtertje genaamd Ayla en in het begin lijkt het inderdaad goed te gaan. Na een gelukkige kraamperiode slaat Mehmet echter weer volledig om en is dochtertje Ayla regelmatig getuige van huiselijk geweld tegen haar moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerechtshof beveelt onmiddellijke aanhouding vader ontvoerde Insiya

Hoewel Nicole weet dat ze bij hem weg zou moeten gaan, durft ze de relatie niet te beëindigen. De twee blijven ruziemaken en als Mehmet na een tijdje voorstelt om Ayla mee te nemen naar Turkije, zodat Nicole even 'tot rust kan komen', gaat ze akkoord. Mehmet blijkt echter gelogen te hebben, want hij komt nooit meer terug. Als hij haar dan ook nog laten weten dat hij zelf bepaalt wanneer hij terugkomt en dat zij daar niks over te zeggen heeft, weet ze dat het foute boel is. Nicole ziet haar dochtertje nog één keer tijdens videobellen, maar hoort daarna nooit meer wat van ze.

Het team van John is ondertussen druk bezig met het vinden van Mehmet in Turkije en blijken al snel beet te hebben. Mehmet blijkt in een appartement te wonen met zijn dochtertje, in de buurt van zijn ouders. Als hij op een middag alleen met zijn dochtertje naar een speeltuin gaat, hoopt John toe te kunnen slaan. De politie is er helaas niet op tijd bij en niet veel later doen ze een tweede poging. Wanneer Mehmet en zijn dochtertje bij een bushalte staan te wachten, slaat de politie toe. Mehmet wordt naar het politiebureau gebracht en Ayla wordt officieel aan Nicole overhandigd. Nicole vliegt de volgende dag terug naar Nederland, maar niet voordat Ayla eerst nog afscheid heeft kunnen nemen van haar vader en opa en oma.

Als John een tijdje later bij Nicole op bezoek gaat, blijkt het erg goed te gaan met het meisje. Nicole vertelt dat er zelfs weer sprake is van dagelijks contact tussen dochter en vader en dat Mehmet van plan is om binnenkort weer terug te keren naar Nederland. Deze wending blijkt veel kijkers bang te maken, zij vragen zich af of Nicole weer voor de charmes van Mehmet zal vallen.

In de video hieronder vertelt John van den Heuvel meer over het nieuwe seizoen van Ontvoerd. 

John van den Heuvel zet alles op alles in nieuw seizoen Ontvoerd

04:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel over tweede aangifte Ali B: 'Staat los van The Voice'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!