Special Forces VIPS Beeld © Videoland

Zien: bizarre versie van Special Forces Australië nu bij Videoland

31 januari 2022 15:58

Gedwongen bíjna verdrinken, loodzware proeven en tientallen meters naar beneden vallen. Wie denkt dat 'Special Forces VIPS', de nieuwe serie bij Videoland, heftig is, heeft de Australische versie nog niet gezien.

Want waar mogelijk gaan ze in Australië nóg een stapje verder om een groep mensen klaar te stomen voor deze speciale eenheid. Wie heeft het juiste karakter en de mentale en fysieke kracht om als een nummer te opereren in gevaarlijke missies? Dat is nu te zien bij Videoland.

Hieronder krijg je alvast een voorproefje van één van de opdrachten van SAS: Who Dares Wins. De kandidaten spelen een bijzondere vorm van rugby: één waar geen regels zijn en alles geoorloofd is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel: 'Veel van Special Forces opgestoken, niet alleen sigaretten'

Nadat tien bekende Nederlanders de controle volledig uit handen geven in de Nederlandse versie van het programma, ligt er al een tweede seizoen in het verschiet. Wekelijks zat bijna de helft van alle Videoland-abonnees klaar om een nieuwe aflevering te kijken. Daarmee staat Special Forces VIPS: Wie Durft Wint in de top drie van best bekeken titels van het afgelopen jaar bij Videoland, zo meldt de streamingdienst. Dat smaakt naar meer, maar welke BN'ers in de volgende reeks het loodzware avontuur aangaan is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland kondigt nú al tweede seizoen Special Forces VIPS aan

Tim Haars is ondertussen nog steeds verbaasd dat hij de eindstreep heeft gehaald en over de juiste kwaliteiten beschikt die van special forces verwacht worden: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!