Sister Wives Beeld © Getty Images

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

31 januari 2022 14:49

Sinds eind vorig jaar heeft Kody Brown (53) uit 'Sister Wives' een vrouw minder. Christine Brown maakte in november op Instagram bekend dat ze haar relatie met Kody na meer dan 25 jaar heeft beëindigd. In een nieuwe aflevering vertelt ze waarom ze ervoor koos om Kody te verlaten.

“Ik had het gevoel dat ik er niet toe deed"

In de aflevering legt presentatrice Sukanya Krishnan alle vier de vrouwen en Kody het vuur aan de schenen in een persoonlijk interview.

Christine weet precies wat ze nodig heeft in een romantische relatie. Op een gegeven moment wordt aan de realityster de vraag gesteld of haar keuze om Kody te verlaten te maken heeft met de relatie tussen Kody en Meri. "Mijn hart breekt wanneer ik aan hun huwelijk denk", zegt Christine. "Ik wil dat niet en ik wil niet in een liefdeloos huwelijk zitten. Ik zou niet zo’n toekomst willen."

Christine vertelt ook dat ze niet weet of Meri het eigenlijk wel oké vindt dat er geen fysiek contact en romantiek meer is tussen haar en Kody. "Ik denk dat zij er beter mee om kan gaan, denk ik." Maar onder meer daardoor hangt de relatie tussen Kody en Meri ook aan een zijden draadje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

Christine vertelt dat de problemen al een tijdje speelde. "Vroeger ging ik gewoon naar elke familieactiviteit, maar ik twijfelde altijd. (...) Ik begon me af te vragen of ze mij überhaupt mochten, omdat we verder geen contact met elkaar opnamen. Het kwam overigens ook niet vanuit mij."

Ze vond het altijd 'erg moeilijk’ om met Kody en de andere vrouwen te zijn. "Het is niet makkelijk om met z’n allen in een kamer te zijn en om Kody dan zo goed te zien met zijn andere relaties, wetende dat je eigen relatie met hem vreselijk is. Ik vroeg mezelf af wat ik daar deed. Ik had het gevoel dat ik er niet toe deed." Ze vervolgt: "Dus wanneer we elkaar zagen ging ik er eigenlijk al met een dubbel gevoel heen."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robyn beklaagt zich over problemen Kody met andere Sister Wives

Ondanks dat de dynamiek tussen Kody en Christine het onderwerp van gesprek was, kreeg de intimiteit-breuk tussen Meri en Kody de meeste aandacht. 

Meri en Kody gaven elkaar in 1990 het jawoord. Drie jaar later kwam Janelle erbij en in 1994 volgde Christine. In 2010 kwam Robyn erbij. Zij kon in 2014 voor de wet met Kody trouwen, omdat hij op papier van Meri scheidde. Als Sukanya Meri vraagt waarom zij niet in de voetsporen van Christine is getreden, vertelt ze: "Wat ik kan zeggen is dat we twee verschillende mensen zijn, die verschillende normen en waarden hebben."

Ondertussen is Kody weer op zoek naar nieuwe vrouwen, omdat zijn relaties met zijn vrouwen met de dag achteruitgaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!