Anatomy of a Scandal Beeld © Netflix

Gek op thrillers? Houd je ogen dan open voor deze Netflix-serie

31 januari 2022 17:50

Ben je op het punt beland dat je je favoriete series en films op Netflix hebt uitgespeeld? Dan heb je weer iets om naar uit te kijken als je van psychologische thrillers houdt. 'Anatomy of a Scandal' komt er bijna aan.

Schrijf 15 april maar op in de agenda, want dan gaat de zesdelige serie van start bij Netflix. Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en is de televisiebewerking van de gelijknamige internationale bestseller van Sarah Vaughan. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sienna Miller (zij neemt de rol van Sophie op zich), Michelle Dockery (Kate), Rupert Friend (James) en Naomi Scott (Olivia).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Koreaanse Netflix-hit Squid Game bevestigd

Persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite worden blootgelegd in Anatomy of a Scandal. Het wordt al snel duidelijk dat gerechtigheid en privilege dichtbij elkaar leggen. Zo leiden James en Sophie Whitehouse een bevoorrecht leven: als minister met een liefhebbende familie gaat het hem allemaal voor de wind. Of nou ja, totdat er een groot schandaal aan het ligt komt. Advocaat Kate Woodcroft heeft ondertussen andere dingen om zich zorgen om te maken. Haar vervolging dreigt Westminster, het huwelijk van James en Sophie én haar eigen imago te schaden.

Het is nog even wachten op de eerste beelden van de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen