Beeld © ANP

Chris Noth niet te zien in And Just Like That... documentaire

01 februari 2022 04:04

Nadat hij eerder al werd verwijderd uit de laatste aflevering van de 'Sex And The City'-reboot 'And Just Like That...', zal Chris Noth (67) ook niet meer te zien zijn in de documentaire die HBO Max aanstaande donderdag uitzendt in de Verenigde Staten. Hierin krijgen fans een kijkje achter de schermen en worden de acteurs, schrijvers en medewerkers gedurende de opnameperiode gevolgd. Op diezelfde dag wordt de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden, meldt 'E! News'.

"Het lijkt nu net alsof hij nooit bestaan heeft"

Chris, die de rol van Mr. Big speelde in de serie, raakte in opspraak nadat hij door vijf vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik, een poging tot aanranding en verkrachting. De acteur claimt onschuldig te zijn en zegt dat alle seksuele ontmoetingen met wederzijdse instemming hebben plaatsgevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Noth uit finale And Just Like That... verwijderd

Hoofdrolspelers Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis namen publiekelijk afstand van hun collega nadat de vrouwen hun verhaal naar buiten brachten. Fans van de show hebben gemengde gevoelens over het verwijderen van Mr. Big.

'Het lijkt nu net alsof hij nooit bestaan heeft, terwijl hij in alle seizoenen van de originele serie en de twee films te zien was. Daarbij zat hij ook in de reboot, al ging hij in de eerste aflevering al dood. Het voelt onvolledig aan zonder hem of tenminste íets van een herinnering aan hem, al was het maar een foto', schrijft een fan op sociale media.

Een ander zegt: 'Goed dat de actrices zich achter de vrouwen scharen die Chris beschuldigen. Vrouwen moeten elkaar steunen. Het is zuur dat het een door hen geliefde collega betreft maar dit was de enige juiste reactie die ze hadden kunnen geven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vijfde vrouw beschuldigt Chris Noth van seksueel misbruik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!