Beeld © ANP

Angela de Jong cancelt afspraak met Johan Derksen: 'Zo'n geleuter'

2 februari 2022 07:58

Het zou een spannend tv-optreden zijn geweest wanneer Angela de Jong (45) donderdag aanschoof bij de mannen van 'VI Vandaag', maar het gaat niet door. Dat vertelde presentator Wilfred Genee (54) dinsdag in de show.

"Voor de rest heb ik niets tegen Angela de Jong"

Angela is de laatste weken een dagelijks besproken persoon in VI Vandaag. En dan vooral door Johan Derksen. Hij wordt moe van de 'hetze' die Angela voert tegen de familie De Mol, nadat de misstanden over The Voice aan het daglicht zijn gekomen. De 73-jarige Johan doet er vrijwel dagelijks zijn relaas over. 

Donderdag zou Angela eigenlijk langskomen bij de heren. "Maar ze heeft het gevoel dat ze hier niet op haar plaats is op dit moment. Wel zonde", aldus Wilfred. Johan vindt het 'geleuter'. "Ik lees haar column iedere ochtend en wat zij schrijft moet zij weten. Of het nou over mij gaat of wie dan ook. Maar ik mag wel een mening hebben over wat zij schrijft en voor de rest heb ik niets tegen Angela de Jong."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Derksen klaar met 'hetze' van Angela de Jong tegen John de Mol

Volgens Johan heeft Angela gewoon geen zin in 'tegengas'. Daarover zegt collega Wilfred: "Maar jij hebt het gevoel van een hetze." Volgens Johan heeft hij enkel het volgende beweerd: "Ik heb gezegd dat ik in die serie stukken de een nog erger vindt dan de ander en de conclusie is altijd: John de Mol deugt niet."

In de video hieronder vertelt Angela over wat ze van John de Mol en zijn doen en laten vindt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol: 'Sneue mediaruzie'

Angela de Jong heeft geen goed woord over voor reactie John in BOOS

02:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!