Teen Mom Beeld © MTV

Briana DeJesus uit Teen Mom na ziekenhuisopname: 'Dacht dat ik dood ging'

02 februari 2022 17:49

De schrik zit er goed in bij Briana DeJesus (27) uit 'Teen Mom'. Tijdens de 'Teen Mom Family Reunion' wordt het rennen van een parcours haar teveel, waarna ze met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis wordt afgevoerd. "Het was heel heftig en ik moest best lang in het ziekenhuis blijven", zo vertelt ze aan de entertainmentwebsite TooFab.

"Ik herinner me niets meer"

De castleden doen in de nieuwe aflevering van Teen Mom Family Reunion mee aan een parcours, nagemaakt uit het programma The Challenge van MTV. Wanneer de groep in tweeën wordt gedeeld, stelt Briana voor om het parcours twee keer te lopen, omdat haar team met een persoon meer is. Dit blijkt uiteindelijk niet zo’n goed idee.

Na de tweede ronde valt Briana op de grond, snakkend naar adem. Even daarna valt ze flauw in de productie-auto. De realityster wordt met loeiende sirenes naar het ziekenhuis afgevoerd, waar de dokters erachter komen dat ze uitgedroogd en oververmoeid is. 

De realityster vertelt dat ze niks meer weet van het hele voorval. "Ik herinner me niets meer. Ik weet niet meer dat ik op de grond viel of dat mijn zus tegen me praatte om me wakker te maken. Ik heb het teruggekeken en om haar stem zo te horen was best wel eng. Ik hoor namelijk dat ze heel erg bezorgd was."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom gearresteerd na mishandeling bewaker

Toch zijn er kleine stukjes van deze vervelende gebeurtenis die soms nog voorbij flitsen. "Ik herinner me een gedeelte van de ambulancerit. En ik weet nog dat ik in het ziekenhuisbed lag en dat de dokter bloed afnam, stickers opplakte en een katheter plaatste. Ik dacht alleen maar: 'Wat gebeurt er?' Ik dacht dat ik dood ging. (...) Het was heel heftig en ik moest best lang in het ziekenhuis blijven."

Ze vindt het vooral heel erg voor haar familie. "Ik was zo in paniek en m’n moeder en kinderen waren zover weg. Ik weet zeker dat mijn zus dacht: 'oh mijn god, wat gebeurt hier? Ik kan mijn zus niet verliezen. De kinderen hebben haar nodig.'"  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom heeft mentale problemen na arrestatie

Inmiddels is de realityster van de schrik bekomen. "Gelukkig heb ik er niks aan overgehouden en ben ik inmiddels weer helemaal hersteld. Maar het was heel intens en ik doe dit nooit meer."

Bekijk het hele fragment hieronder: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!