Kamp van Koningsbrugge Beeld © NPO1 AVROTROS

Kandidaat Agavni raakt geëmotioneerd in Kamp van Koningsbrugge

03 februari 2022 22:20

In het programma 'Kamp van Koningsbrugge' gaan doodnormale burgers de uitdaging aan om één van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen: die van de Special Forces. Dit gaat niet zonder slag of stoot en zeker niet zonder emotionele momenten. In de vijfde aflevering waren er ook wat kandidaten die het niet meer droog wisten te houden, waaronder Agavni (39).

"Ze leggen de vinger op de zere plek"

Agavni wordt op het matje geroepen door de commando's met de vraag hoe zij vindt dat het tot nu toe gaat in het programma. "Ik vind het zo spannend", zegt Agavni. "Ik wil dit kunnen", voegt ze toe. De commando's proberen door Agavni door te dringen en vragen keer op keer "waarom" ze dit avontuur wil aankunnen. "Ik wil gewoon fysiek zo sterk zijn", zegt Agavni. "Voor mezelf", voegt ze toe. Eén van commando's reageert hierop en zegt: "Wat als ik jou zeg dat je het helemaal niet zo slecht doet? Wat doet dat met jou?" Agavni schiet in de tranen en zegt: "Het maakt me emotioneel. Als het echt zo is." Agavni geeft aan dat de bevestiging van deze commando's haar ontroert, omdat ze het in het normale leven niet gewend is om bevestiging te krijgen. 

Presentator Jeroen van Koningsbrugge vangt Agavni op en vraagt wat er is gebeurd. "Ze leggen de vinger op de zere plek", legt Agavni uit. Ook geeft ze aan dat ze continu onder "spanning" staat en dit ook komt door haar werk als ondernemer. "Het is gewoon moeilijk om te ontspannen", zegt ze. "Wat is de stap die je maakt na dit gesprek?", vraagt Jeroen. Agavni belooft in ieder geval het resterende avontuur in Kamp van Koningsbrugge wat relaxter aan te gaan. "Dat is de opdracht die ik heb meegekregen. Iets meer ontspannen in mijn koppie", zegt Agavni.  Jeroen reageert: "Ik ga op je letten, hè."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Kamp van Koningsbrugge in januari van start

Ook de kijkers zijn geraakt door de geëmotioneerde Agavni. 'Prachtig hoe die commando precies het juiste zegt, waardoor ze emotioneel wordt', schrijft iemand. 'Mooie constatering, daar komt ze sterker uit', schrijft een ander en 'Wat een topwijf.'

Kamp van Koningsbrugge is elke donderdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zou Jeroen zelf meedoen aan Kamp Van Koningsbrugge?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland kondigt nú al tweede seizoen Special Forces VIPS aan

In Special Forces VIPS stonden 10 bekende Nederlanders voor de grootste beproeving uit hun leven. Zij ondergingen een Special Operations Forces- training in de ongerepte natuur van Slovenië. Ook zij kenden veel dieptepunten tijdens dit avontuur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!