Cast Love Island 2018 Beeld © Cosmopolitan UK

Love Island UK ondergaat grote transformatie

04 februari 2022 18:27

Een bijzonder 'berichtje' over het aankomende seizoen van 'Love Island UK'. De makers van het programma hebben volgens 'The Sun' besloten dat ze afscheid gaan nemen van een belangrijk onderdeel van het programma: de villa.

In 2017 ging het allereerste seizoen van het liefdesprogramma van start en nog altijd vinden de opnames plaats in diezelfde legendarische villa op het Spaanse eiland Mallorca. Daar komt nu verandering in. Volgens de crew zal de nieuwe villa gelukkig wel nog het bekende kampvuur en zwembad hebben. Waar de nieuwe villa zich precies zal gaan bevinden, is nog niet bekend. 

Love Island UK
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winnares Aleksandra te zien in nieuw seizoen van Love Island

Jezelf inschrijven voor het nieuwe seizoen kan overigens nog steeds. 'Wie heeft er zin om de zomer door te brengen in het paradijs, in de hoop liefde te vinden?' schrijft het programma op Instagram. 

Het vorige seizoen is gewonnen door de 25-jarige Millie Court en de 22-jarige Liam Reardon. De twee tortelduifjes zijn nog steeds samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-ster Matthy geeft toe: 'Deed mee voor naamsbekendheid'

Ook de Nederlandse Love Island wordt in een prachtige villa opgenomen. Presentatrice Holly Mae Brood gaf ons onlangs een rondleiding door de villa toen het huis nog niet bezaaid was met nepwimpers, bikini's en twijfelende singles. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!