Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Gaat mis in MAFS: 'Herken niet waarom we gematcht zijn'

8 februari 2022 22:02

Drie koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven. Astrid en Sander zijn zelfs al op huwelijksreis en hebben de grootste lol. Joep en Caroline zijn nog niet zover, hun huwelijk staat nog in de startblokken. En Arjan en Maurice gooien de heupen los op hun huwelijksfeest, maar dan slaat de twijfel toe...

"Ik had echt zoiets van… ik blokkeer helemaal. Ik wilde het helemaal niet"

De trouwdag van Joep en Caroline begint in ieder geval allemaal heel 'leuk'. Joep en Caroline zijn de jongste deelnemers van het seizoen, maar ze zijn er helemaal klaar voor. "Het voelt heel goed. Het voelt ontspannen en rustig", vertelt Caroline voor de camera van het programma als de ring om haar vinger zit. "Ik krijg nog meer zin om hem te leren kennen en ik merk dat hij dat ook heeft bij mij, dus dat is fijn."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hallo zeg! Dít is de knappe broer van Joep uit Married at First Sight

Voor Arjan en Maurice is de huwelijksvoltrekking alweer een paar uur geleden. Ze hebben 'ja' gezegd tegen elkaar en beginnen langzaam maar zeker aan het idee te wennen. Al heeft Arjan er nog wel moeite mee. "Het is echt een schat van een man. Aan zijn gezicht moet ik nog even wennen, want hij is helemaal nieuw", vertelt hij. "Ik vond de dans in het begin ook heel moeilijk, omdat ik het niet voelde. Ik had echt zoiets van… Ik blokkeer helemaal. Ik wilde het helemaal niet."

Arjan vindt het vooral moeilijk dat hij nog niet helemaal inziet waarom hij aan Maurice is gekoppeld. "Ik zie het gewoon niet (…) Ik had iets meer romantiek in gedachte vanuit mijn kant. Hoe ik erin zou staan, maar ik herken momenteel niets." Arjan voelt dan ook nog niet de klik waar hij zo hard naar op zoek is en heeft geen behoefte zijn kersverse man aan te raken of te omhelzen. "Ik wil echt juist dat hij dat even niet doet", legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Primeur in Married at First Sight na bruiloft Astrid en Sander

Bij Astleigh en Rowan is dat niet het geval. Het kersverse bruidspaar is aan hun huwelijksreis begonnen met vlinders in de buik. "Het voelt gewoon op de een of andere manier vertrouwd", vertelt Rowan. "De gesprekken lopen gewoon soepel. Ik heb tot nu toe niet echt veel stille momenten ervaren (…) Ik merk wel dat het romantisch tussen ons is. Ik denk wel dat het nog wat moet groeien, we kennen elkaar pas net twee dagen. Maar het voelt goed om te weten dat je nu een connectie met iemand hebt waarmee je wel mogelijk die gevoelens voor kan krijgen."

Volgens Rowan voelt het ook niet ongemakkelijk tussen hen als ze elkaar aanraken of kussen. Astleigh is het daarmee eens. "Alle momenten die we hebben met z’n tweeën voelen goed", vertelt hij. "Ik denk wel dat ik verliefd op haar kan worden, absoluut."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight eert overleden trouwambtenaar Walter Vermeer

Op Mallorca leren Sander en Astrid elkaar steeds beter kennen. Zo giechelt Astrid heel veel, en is Sander geen seconde stil. "De spannende kant van deze match is wel dat Sander heel erg veel praat", vertelde seksuoloog en MAFS-expert Eveline Stallaart eerder. "Dat is ontzettend gezellig, maar soms is dat wel een beetje veel." Zo heeft ook Astrid gemerkt. Of het goed blijft gaan, dat is nog maar de vraag...

Bestellen in het Engels gaat Astrid niet goed af in MAFS

00:47

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.