Sister Wives Beeld © Getty Images

Robyn uit Sister Wives wil scheiding Christine en Kody niet accepteren

07 februari 2022 12:25

In november vorig jaar maakt Christine Brown (49) uit 'Sister Wives' bekend dat zij en Kody (53) gaan scheiden. In het programma 'Sister Wives: One on One' vertelt Christine openhartig over haar huwelijk met Kody en het verdriet dat zij de andere Sister Wives heeft aangedaan.

"Kody kreeg alles wat hij wilde en ik speelde ondertussen de bemiddelaar"

Vooral Robyn Brown, één van de andere vrouwen van Kody, heeft het erg moeilijk met de scheiding. Als presentatrice Sukanya Krishnan Christine hiernaar vraagt, erkent ze dat. "Het is ook niet leuk om de harten van anderen te breken. Het liefst wil ik iedereen gelukkig maken en ze het gevoel geven dat ze geliefd zijn. Het besluit heeft me dan ook echt verscheurd en het was onwijs verdrietig." Als Sykanya vraagt waar Christine en Kody op dit moment staan, draait ze er niet omheen. "Kody en ik zijn gescheiden. We zijn volledig uit elkaar", zo benadrukt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

Christine vertelt dat ze tijdens haar huwelijk ervoor koos om 'zwakker' te zijn en zichzelf daardoor in een benarde situatie plaatste. "Ik zette iedereen behalve mezelf op de eerste plaats. Kody kreeg alles wat hij wilde en ik speelde ondertussen de bemiddelaar tussen de Sister Wives." Christine was uiteindelijk zo gestrest door het bemiddelen, dat ze Kody om hulp vroeg en hem vertelde dat ze niet zo langer door kon gaan. Zijn reactie was niet bepaald begripvol. "Je verandert ineens de afspraken", zo zou hij hebben gezegd. "Ik vertelde hem dat ik er volledig doorheen zat en hij kon mij niet helpen", aldus Christine.

Tijdens het interview doet Christine nog een opvallende onthulling. Ze is namelijk niet langer lid van dezelfde kerk als haar familie en hangt ook niet meer hetzelfde geloof aan. Alle Browns zijn namelijk lid van de Apostolic United Brethren, een mormoonse groep die in polygamie gelooft. "Ik ben geen lid meer van die kerk en ik ben daar al een lange tijd geleden weggegaan", zo vertelt Christine. "Ik denk dat god het wel goed zal vinden dat ik gewoon gelukkig wil zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody legt uit waarom hij niet meer intiem wil zijn met Meri

Kody laat weten dat hij deze keuze heeft geaccepteerd: "Ze is bevrijd van de sluier van gebondenheid." Robyn daarentegen lijkt de situatie nog niet helemaal te kunnen accepteren. "Ik heb altijd gewild dat de relatie tussen hun sterk was. En ik snap dat ze het gevoel heeft dat ze geen andere keuze heeft, maar ik had gewild dat ze het wat langer had geprobeerd." Voor Robyn voelt het ook helemaal niet alsof de twee gescheiden zijn. "Christine zegt dat ze gescheiden zijn, maar in mijn hoofd is dat niet zo, want hun huwelijk is voltrokken door onze kerk. En zij hebben nog geen toestemming gegeven voor een scheiding."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!