Beeld © NPO

Hunted VIPS-kijkers onder de indruk van liegende Hugo Kennis

7 februari 2022 21:59

In de bloedstollende derde aflevering van 'Hunter VIPS’ weten de vier overgebleven duo’s uit handen te blijven van het opsporingsteam. Tatum Dagelet (46) en haar broer Mingus kruipen echter door het oog van de naald, nadat ze de hulp in hebben geschakeld van tv-kok Hugo Kennis (36). Gelukkig voor hen blijkt Hugo een ster in liegen.

"Ik ken heel die fucking Mingus niet"

Tijdens hun vlucht schakelen Tatum en Mingus de hulp in van Hugo. De twee zoeken eerst een willekeurige voorbijganger om een telefoon te lenen, zodat ze een belletje kunnen plegen met hem. Wanneer dat is gelukt vragen Tatum en Mingus de tv-kok om de informatie door te geven die hij doorgespeeld heeft gekregen. "Je weet van niks", sluit Tatum het gesprek af. Deze woorden heeft Hugo - blijkt even later - goed in zijn oren geknoopt. 

Hugo staat onder verscherpt toezicht bij de hunters, waardoor zijn belgegevens met enige regelmaat doorzocht worden. Het belletje van een onbekend nummer valt hen meteen op, waarna ze actie ondernemen en hem opzoeken. Hugo blijkt in een restaurant te zitten dineren. De tv-kok ondergaat een stevige ondervraging, maar weet zijn poot stijf te houden. "Ik ken heel die fucking Mingus niet", zegt Hugo overtuigend.

Uiteindelijk besluit het opsporingsteam even een stap terug te doen, maar blijven hem wel in de gaten houden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hunted VIPS-kijkers uiten kritiek op geloofwaardigheid: 'Hoe dan?!'

Kijkers van het programma spreken vol lof over de ontkenning van Hugo. 'Iemand die kan liegen en een restaurant waar ze niks aan hebben. Wat een verademing', tweet iemand. 'Hugo is echt een hele goede leugenaar’, schrijft een ander. Hieronder lees je meer reacties:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste arrestatie in Hunted VIPS: 'Hoe dom, wat een stumpers!'

Hunted VIPS zie je iedere maandag om 20:30 uur op NPO 3. Aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!