Leroy Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Leroy uit Big Brother verdedigt zichzelf na ophef over 'vies gedrag'

08 februari 2022 11:18

De acties van de 31-jarige 'Big Brother'-bewoner Leroy leidden de afgelopen dagen tot commotie nadat er beelden uitlekten waarop te zien was hoe hij zichzelf in bad betastte en naar zijn medebewoners gluurde in de douche. De makers van het programma grepen direct in en gaven hem een waarschuwing. Onzin, vindt Leroy dat.

"Ik werd helemaal gek"

Leroy kreeg maandag een officiële waarschuwing vanwege grensoverschrijdend gedrag. Als hij zich nog één keer schuldig maakt aan dit soort uitspattingen, moet hij het huis verlaten. Dat liet een woordvoerder van RTL weten. Ook is hij in contact gebracht met een psycholoog, zodat hij leert waarom het niet gepast is om jezelf te betasten waar anderen bij zijn en waarom het niet normaal is om in de douche te gluren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Veel mensen willen door deelname Big Brother bekend worden'

Inmiddels zijn ook de medebewoners op de hoogte van zijn gedrag. Leroy vertelde hen zelf maandag wat er gebeurd was nadat hij naar de dagboekkamer werd geroepen, zo was te zien via de livestream. De nieuwbakken realityster had in zijn verslag geen goed woord over voor de productie van Big Brother. "Ik dacht: wat zijn dit een stelletje mongolen", raast hij. "Ze dachten van mij dat ik over het muurtje had gegluurd bij Nouchine. (...) Ik werd helemaal gek en zei: 'Waar slaat dat op?!'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers pleiten voor exit Leroy na 'wangedrag'

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur en elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5 en Videoland én 24/7 te volgen via twee livestreams bij Videoland. Het programma zit dit jaar vol verrassingen. Zo kwam publiekslieveling Tobias afgelopen week weer terug het huis in na een blessure.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!