Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Joep heeft iets op te biechten aan Caroline in MAFS

15 februari 2022 22:08

De koppels van 'Married at First Sight' groeien steeds meer naar elkaar toe, maar dat geldt niet voor hen allemaal. De klik tussen Maurice en Arjan ontbreekt namelijk. Bij Joep en Caroline begint het langzaam te komen, maar Joep moet nog wel iets bekennen aan zijn kersverse bruid...

"Ik heb een leuke tijd gehad, maar het is afgesloten en door"

De experts hebben voorspeld dat toekomstige levenspartners Sonny en Dylan direct tot elkaar aangetrokken zullen zijn. Maar is dat ook zo? Zenuwen die hebben ze in ieder geval niet, althans; Sonny heeft geen stress. Hij heeft er vooral heel erg veel zin om zijn aanstaande te ontmoeten. "Al mijn vrienden en familie zijn wel heel erg zenuwachtig, maar we gaan het gewoon doen!" vertelt hij enthousiast voor de camera.

Maar eenmaal op weg naar het altaar begint het dan toch te kriebelen. "Achter deze deur ligt gewoon de rest van mijn leven - als het een succes blijkt te zijn, maar daar gaan we wel vanuit en gaan we allebei hard aan werken. Het is heel gek; al je vrienden en familie zitten klaar, alleen wij nog."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hallo zeg! Dít is de knappe broer van Joep uit Married at First Sight

Bij Joep en Caroline is het jawoord inmiddels gegeven, maar het valt veel gasten op dat ze nog niet heel erg 'knuffelig' zijn. Zo gaf Joep heel netjes zijn bruid een kus op de wang, terwijl volgens presentator Carlo Boszhard er ook kandidaten bijzitten die meteen vol op de mond zoenen. "Ik vond het heel prettig dat hij dacht: ik doe een kusje op de wang", legt Caroline uit voor de camera. "Dat is ook gewoon veilig en voelt ook dat hij de ruimte geeft."

Dat Joep al eens eerder heeft meegedaan aan een programma op televisie, dat doet Caroline niet zo veel. Ze heeft het seizoen van De Bachelorette gezien, maar herkent hem niet. "Nee, dat blijft me echt niet bij zulke gezichten, sorry", geeft ze toe, nadat Joep haar het 'nieuws' vertelt. De aanstaande bruidegom wil wel nog even benadrukken dat, hoewel hij geen spijt heeft van zijn deelname, De Bachelorette niet echt bij hem paste. "Ik merkte ook dat zo’n programma niet het programma is waar ik thuishoor", verklaart hij. "Dat voelt heel anders dan dit. Dit is oprecht, dat meen ik ook. Dat voel ik ook zo. Het was een mooi avontuur en ik heb een leuke tijd gehad, maar het is afgesloten en door."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny en zijn oma ontroeren MAFS-kijkers: 'Wat een lieve vrouw'

Voor Arjan en Maurice is het allemaal nog een beetje onwennig de dag na de bruiloft. Hoewel de meeste koppels dan op een roze wolk zweven, is het voor de twee anders. "Ik had gisteren echt wel paniek… ik weet niet of het echt een paniekaanval was, maar gewoon alles bij elkaar", doet Arjan, die eerder al zijn twijfel kenbaar maakte, zijn verhaal op beeld. "We hebben goed gepraat, het is een hele lieve man. Maar ik zeg: ik voel gewoon geen fysieke aantrekkingskracht. Nul, echt nul."

Maurice heeft de hoop echter nog niet opgegeven, en het stel heeft samen besloten eerst als vrienden te beginnen en langzaam op zoek te gaan naar die fysieke klik. "Ik heb goede hoop voor de komende dagen", blijft Maurice positief. Maar voordat het koppel goed en wel uitgecheckt is uit het hotel, krijgt Arjan weer een paniekaanval. "Ik weet even niet hoe het verder moet, ik had het heel graag anders gezien", biecht hij op aan zijn kersverse man. "Ik gun het jou, ik gun het mij, maar het ging net helemaal mis. Ik ben echt in paniek… omdat ik iets wil voelen of vinden wat ik niet vind (…) Ik zie ons gewoon niet samen."

Kijkers blijken maar weinig sympathie te kunnen opbrengen voor de gevoelens van Arjan. Zij vinden dat Maurice wel beter kan krijgen. 

Pijnlijk: Arjan voelt geen match met Maurice

02:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard noemt Australische MAFS 'over the top'-versie GTST

Sander en Astrid zijn nog altijd in Mallorca en vermaken zich uitstekend. "Ik kan nog weinig dingen zeggen die ik niét leuk aan hem vindt", aldus Astrid. Ze hebben het zelfs zó leuk samen dat Sander helemaal geen oog voor de weg heeft en tijdens het wegrijden twee keer tegen de auto achter hen rijdt. Die neemt liefde maakt blind wel héél erg serieus...

Ook Astleigh en Rowan zijn op huwelijksreis, in Sardinië. "Het gaat echt boven verwachting soepel, en daar ben ik blij mee", aldus Astleigh - die geen vlinders, maar rupsen voelt in zijn buik. "Het is heel bizar dat je na een paar dagen al zo’n klik met iemand kan hebben", is Rowan het met hem eens. "Dat hebben de experts goed gezien van tevoren."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!