Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Farrah Abraham uit Teen Mom onder vuur na racistische uitspraken

9 februari 2022 12:50

Iedereen die de serie 'Teen Mom’ al een tijdje volgt weet dat Farrah Abraham (30) zegt wat ze denkt. Dit pakt niet altijd in haar voordeel uit. De realityster ligt onder vuur, bij zowel fans als de andere realitysterren van de show, nadat ze een racistische opmerking maakt naar Cory Wharton - de ex van Cheyenne Floyd - tijdens de 'Teen Mom Family Reunion’. Ook in de show zorgt het voor een hoop consternatie.

"Het zijn altijd laagopgeleide motherfuckers die iemand ghetto willen noemen"

Kort na haar onverwachte aankomst tijdens de Teen Mom-reünie, zorgt de realityster al voor een hoop drama. Het lijkt goed te beginnen, maar al snel beginnen meerdere castleden hun frustraties naar Farrah te uiten. De realityster ligt namelijk - op z’n zachts gezegd - niet al te goed in de groep. 

Cory, die niet in hetzelfde seizoen als Farrah heeft gezeten, sprak haar aan op uitspraken die ze eerder online heeft gedaan over hem en Cheyenne. Farrah beschuldigde het stel ervan dat ze een baby zouden hebben gekregen om zo op tv te komen. "Dus we hebben een baby gekregen om in de show te komen? Dat is wat je denkt?" vraagt Cory kalm. Waarop Farrah antwoordt: "Waarschijnlijk. Ik voel me ook weleens ghetto."

Dat is het moment wanneer de ex van Cory er fel tussen springt: "Ghetto? Hoezo heb je het over ghetto?" Farrah geeft geen antwoord op de vraag. "Ik praat op mijn manier tegen mensen", verdedigt ze zichzelf.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom heeft mentale problemen na arrestatie

Daar blijft het niet bij. Ook andere Teen Mom-sterren beginnen zich met het fiasco te bemoeien. "Het enige ghetto is je gezicht", roept Ashley Jones. "Het zijn altijd laagopgeleide motherfuckers die iemand ghetto willen noemen. Ghetto is een plek."

Ook Cheyenne laat het er niet bij zitten. "Het is ghetto, omdat hij donker is? Zei je dat? Hij is ghetto? (...) Laten we ghetto doen bitch", schreeuwt ze waarna ze een tafel omgooit. Op dat moment grijpen de bewakers in. 

Na het voorval barst Farrah in tranen uit. "Ik voelde me zo alleen. Misschien had ik het anders moeten verwoorden. 'Laat me met rust', bijvoorbeeld."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham krijgt kritiek op merkwaardige actie bij protest

Fans van de show reageren woedend op de uitspraken van Farrah. 'Farrah weet dat ze racistisch bezig was en dat moet ze ook toegeven in plaats van te gaan nep-huilen', tweet iemand. 'Ik kan deze show niet kijken als Farrah erin zit. Ze is zo nep! Ze noemt mensen respectloos, terwijl zij altijd degene is die het meest respectloos is. Ga naar huis', schrijft een ander.

Onlangs werd Farrah nog gearresteerd voor het slaan van een bewaker tijdens een feestje in een club in Los Angeles. Lees er hier meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!