Lisa uit First Dates Beeld © BNNVARA/NPO

Deelnemer First Dates wekt verbazing met eekhoorn als huisdier

10 februari 2022 12:19

De 20-jarige Lisa waagt een kans op liefdesgebied door deel te nemen aan 'First Dates'. Dat vormt dan meteen ook haar eerste date ooit. Voor mannen heeft haar hart dus nog niet vaak een sprongetje gemaakt, maar voor dieren wel degelijk: Lisa is groot dierenliefhebber en verrast haar date met een opvallende onthulling.

"Ik was heel erg fan van Alvin and the Chipmunks, dus ik dacht: perfect"

Lisa is niet alleen in haar vrije tijd bezig met dieren, want ook met haar baan als dierendokter-assistent bevindt zij zich in de dierenwereld. Niet geheel verrassend geeft tijdens haar date aan dat ze het 'heel belangrijk vindt' of iemand dieren heeft of niet. Zelf heeft Lisa ook een mooie verzameling aan huisdieren: "Ik heb veel vogels. Papegaaien vooral. En een eekhoorn."

Lisa's date weet niet wat hij hoort. "Hoe kom je aan een eekhoorn als huisdier?" vraagt hij Dat weet zij zelf eigenlijk ook niet precies: "Kennissen hadden er drie en ik was heel erg fan van Alvin and the Chipmunks, dus ik dacht: perfect. Ik weet ook niet hoe zij eraan kwamen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Oude bekenden' te zien in First Dates-kerstspecial

Ook de kijkers verbazen zich om Lisa's huisdier. Waar de een vooral geïnspireerd is - 'Leuk! Ik wil ook een eekhoorn!' tweet iemand bijvoorbeeld - roept het bij de ander vragen op. 'Ik vraag me nog steeds af in wat voor een kooi een eekhoorn zit en of dat zo'n Amerikaanse Knabbel en Babbel is of zo'n rode met pluimstaart?' Lisa reageert zelf op die tweet met het verlossende antwoord: 'Het waren Siberische grondeekhoorns. Ze zaten in een grote volière buiten.'

Lisa's date is in ieder geval benieuwd naar zowel haar als haar eekhoorn, want na hun afspraakje besluiten ze om elkaar nog een keer te zien. First Dates zie je iedere werkdag rond 19.30 uur op NPO3. Terugkijken kan hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-kijkers missen Sergio en maken kennis met 'frisse' Denice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!