Lang Leve de Liefde Beeld © SBS/Lang Leve de Liefde 11-02-2022

LLDL-koppel verwikkeld in discussie of kip nou vlees of kip is

11 februari 2022 16:56

Het IQ daalt in de nieuwste aflevering van de datingshow 'Lang Leve de Liefde'. Om erachter te komen of er liefde kan ontstaan in het huis voeren Felix (27) en Beau (21), twee nieuwe kandidaten, gesprekken om elkaar beter te leren kennen. In de aflevering van vrijdagavond bereikt het gesprek zijn hoogte, of nou ja... dieptepunt.

"Het is vlees, maar het valt onder kip"

Felix en Beau kunnen in ieder geval elkaar als klankbord gebruiken bij moeilijke kwesties, zoals de vraag of kip nou vlees of kip is. Beau: "Het is vlees, maar het valt onder kip. Je hebt toch kip, vis, vlees." Felix kent alleen maar vis en vlees. "Kip is ook een categorie", houdt Beau stug vol. Felix is er vervolgens als de kippen bij om haar statement te ontkrachten, maar Beau blijft bij haar standpunt dat kip een categorie is, net als vega en vis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lang Leve de Liefde-koppel in verwachting van eerste kindje

"Alles wat boven water leeft, is vlees. Alles wat eronder zit, is vis", probeert Felix nog. Maar dan komt de echte hersenkraker van Beau: "Maar een krab leeft ook buiten de zee. Vind je dat ook vlees? Krab is toch vis?" Het antwoord is nee, aldus Felix. "Een krab is geen vis. Kreeft ook niet." Een uitnodiging voor De Slimste Mens hoeven ze voorlopig niet te verwachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'

Lang Leve de Liefde wordt op werkdagen om 19.00 uur uitgezonden bij SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!