De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Verrassing: drie nieuwe dames maken opkomst in De Bachelor

14 februari 2022 15:48

Na een vervroegde aflevering van 'De Bachelor' staat de kijkers nog een verrassing te wachten: nog eens drie dames maken hun opkomst op de Mexicaanse hacienda. En niet alleen voor de fans is dit een verrassing, ook de Bachelor zelf, Thomas van der Vlugt (29), wordt hierdoor overrompeld. Maak hier kennis met de nieuwe dames.

Anna-Noëlle (25)

Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent de Amsterdamse Anna-Noëlle geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen en relaties; zal Thomas haar muur weten af te breken?

De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoe gaat het nu met de dames uit vorig seizoen De Bachelor?

Ascha (28)

De Haagse Ascha is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas goed kunnen klikken, want naast haar werk is Ascha graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in én boven het water te vinden om te (kite)surfen. Zal het avontuur in Mexico haar ook voor de wind gaan?

De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 zoekt K3-kandidaat doet mee aan Vlaamse De Bachelor

Isabella (23)

Isabella is zelfstandig ondernemer. Vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas een kwestie van opposites attract.

Isabella uit 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

Het nieuws over de toevoeging van de drie meiden komt als donderslag bij heldere hemel. Hieronder zie je de reactie van zowel de Bachelor als de andere dames.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!