Denice Dest, Victor Abeln en de First Dates-crew. Beeld © Annemieke van der Togt

Maître Denice Dest loog tegen oude werkgever over First Dates

15 februari 2022 17:14

Ze komt zelf uit de tijd van Relatieplanet, tegenwoordig zoeken mensen naar de liefde op tv. Bijvoorbeeld tijdens een etentje in 'First Dates'. Maître Denice Dest zwaait sinds kort met de scepter in het programma, maar voor die rol heeft ze wel moeten liegen. Dat vertelt Denice in gesprek met 'Veronica Superguide'.

"Ik mocht nog niets over mijn nieuwe klus vertellen"

Op de vraag wanneer ze voor het laatst heeft gelogen, moet Denice met de billen bloot. Dat is namelijk niet zo lang geleden. "Dat was voor deze rol bij First Dates. Ik nam ontslag bij mijn vorige werkgever en wilde het goed achterlaten. Daardoor liep ik wel twee maanden op mijn tandvlees en mensen vroegen waarom ik zo moe was. Ik mocht nog niets over mijn nieuwe klus vertellen, dus toen heb ik gezegd dat ik met een psychologiecursus bezig was en dat dat veel tijd kostte."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-kijkers vol verbazing over outfit van Shirley

Denice nam het stokje over van Sergio Vyent. Samen met barman Victor Abeln was hij jarenlang het gezicht van First Dates. Sergio kon zijn theatertour met Jim Bakkum niet laten schieten voor de opnames van het programma. "Ik wil heel graag met Jim het theater in. Die twintig shows stonden al vast. We zien daarna wel hoe het gaat, maar ik sta er wel voor open om terug te keren [in First Dates]."

'First Dates ook zonder maître Sergio Vyent een hit'

00:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De opvolger van Sergio Vyent in First Dates is een vrouw

First Dates is op werkdagen om 19.25 uur te zien op NPO 3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!