De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Hier volg je de deelnemers aan De Bachelor

20 februari 2022 12:27

Op Valentijnsdag was de eerste uitzending van 'De Bachelor' te zien. Zestien dames maakten hun entree in de Mexicaanse hacienda in de hoop het hart van Thomas van der Vlugt (29) te veroveren. Niet alle dames eindigen natuurlijk met een roos, de meesten verlaten de villa single. Dus mocht je zelf al iemand op het oog hebben óf ben je gewoon benieuwd naar wat de deelnemers zoal op social media posten: hier zijn hun socialmediakanalen te vinden.

De Hengelose Daniek heeft, dankzij haar werk als styliste, gevoel voor stijl en valt daarmee goed op binnen de groep. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

De 26-jarige Demi heeft thuis in Amersfoort alles achtergelaten om liefde te vinden. Demi heeft een slotje op haar account, dus voordat je haar kan bewonderen kun je hier een volgverzoek sturen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentijnscadeau: de eerste aflevering van De Bachelor is nú al te zien

De Bachelor

De 22-jarige Faith heeft haar ouderlijk huis tijdelijk verlaten om de liefde te vinden in Mexico. Je kan Faith volgen op Instagram via deze link.

De 26-jarige Frederique staat bekend om haar vurige persoonlijkheid en hoopt daarmee het hart van Thomas te veroveren. Hier kan je Frederique volgen op Instagram.

De 21 jaar jonge Indigo is een fashionstudente, hostess én marketeer. Ze trapte de uitzending af met haar komst op de rode loper. Je volgt Indigo via deze link.

De 22-jarige Karen betoverde Thomas met haar krullen toen ze haar entree maakte op de rode loper. Je volgt Karen hier

Ook de 24-jarige Linde denkt dat zij en Thomas de perfecte match zijn. Ondanks haar zenuwen op de rode loper wist Linde wel indruk te maken op de bachelor. Je volgt Linde via deze link op haar Instagram. 

De Bachelor

De 25-jarige Lysette is een leerkracht uit Dokkum en haar vrolijke komst op de rode loper was niet te missen, want haar positieve energie verraste zelfs de bachelor. Je volgt Lysette via deze link. 

De 22-jarige Maureen nam zelfs ontslag om het avontuur in Mexico aan te kunnen gaan en is vastberaden om het hart van Thomas te veroveren. Klik hier om haar te volgen. 

Michelle is 24 jaar en kwam misschien een beetje verlegen over op de rode loper, maar deze stoere chick handelt in auto’s en caravans. Je volgt Michelle via deze link. 

De Bachelor

De 27-jarige Romy werkt als radio-dj en heeft eerder al het hart van Giel Beelen weten te stelen. Nu probeert ze de liefde te vinden bij Thomas. Je volgt Romy hier

De Groningse Patricia is 23 jaar en teamleider van een animatieteam. Ook Thomas wist ze goed te entertainen: bij haar aankomst gaf ze hem een stuiterbal cadeau en dat zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van de bachelor. "Mijn vrienden noemen mij een stuiterbal", legt ze uit. Je volgt haar via deze link.

De Amsterdamse Yaël is 29 jaar en werkt met kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Je vindt Yaël via deze link op Instagram.

De komst van de Haagse Ascha was een verrassing voor zowel de bachelor als de andere dames. Je volgt Ascha hier

Naast Ascha was ook de komst van Anna Noëlle de grote verrassing van de avond. Je volgt de 25-jarige Anna Noëlle hier

Ook de 23-jarige Isabella zoekt haar prins op het witte paard. Of Thomas deze prins is, daar moeten we nog achterkomen. In de tussentijd volg je Isabella hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!