Beeld © Videoland

Tranen bij eerste afvallers De Bachelor: 'Zag een toekomst met hem'

16 februari 2022 15:39

Twee dagen na de aftrap van het derde seizoen van 'De Bachelor’ is de volgende aflevering nú ook al te zien. De strijd om het hart van Thomas te veroveren is nu echt begonnen. Helaas is bij vier deelnemers de vonk niet overgesprongen en besluit de bachelor hen naar huis te sturen, met alle gevolgen van dien...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de tweede aflevering van De Bachelor.

"Ik zag een toekomst met hem om eventueel later kinderen te krijgen"

In de vorige aflevering beginnen de dames op goede voet, maar de sfeer verandert al snel wanneer ze allemaal tegelijk Thomas apart willen nemen voor een kort kennismakingsgesprekje.

Een aantal dames hebben het cadeautje - wat anderen bij de ontmoeting al hebben gegeven - bewaard om het persoonlijk aan hem over te dragen. Jaloezie komt al snel om de hoek kijken en er wordt onderling flink wat geroddeld. Wanneer Romy even een momentje neemt met Thomas, klinken er geluiden als: "Romy ligt er zo uit. Met die neppe Chanel-bril."

Na deze korte ontmoetingsronde is voor de bachelor een lastig onderdeel van de datingshow aangebroken. "Ik heb veel van jullie kunnen spreken en een aantal ook niet helaas. Ik moet zwaar met mezelf in beraad voor de rozenceremonie. Het wordt moeilijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 zoekt K3-kandidaat doet mee aan Vlaamse De Bachelor

De spanning is om te snijden tijdens de eerste rozenceremonie. "Heb ik wel de juiste indruk gemaakt", vragen verschillende meiden zich zenuwachtig af. 

Nadat 15 dames een roos mogen ontvangen, valt het doek helaas voor Faith, Patricia, Diandra en Daniek. "Ik heb het niet zien aankomen. Ook die andere meiden die niet door zijn... Ik dacht: wat gebeurt hier", reageert Faith.

Vooral Patricia en Diandra hebben het moeilijk met de keuze van Thomas. De twee houden het allebei niet droog en Diandra barst zelfs in tranen uit. "Ik had hem gewoon heel erg graag willen leren kennen, omdat ik geloof dat wij eventueel een match zouden kunnen zijn. Ik zag een toekomst voor me met hem om eventueel later kinderen mee te krijgen en met hem wat meer op te bouwen. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn", zegt Diandra.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoe gaat het nu met de dames uit vorig seizoen De Bachelor?

Ook Lysette laat er geen gras over groeien en grijpt op de cocktailparty direct haar kans om Thomas weg te kapen voor een persoonlijk momentje.

De Bachelor is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!