Ted Beeld © RTL/Videoland

Ted uit B&B Vol Liefde heeft roerig leven achter de rug

5 maart 2022 11:58

De 67-jarige Ted staat nog vol goede moed in het leven. De Nederlandse dame runt al een aantal jaar een B&B in Portugal en zou dit graag willen delen met een man aan haar zijde, nadat twee eerdere liefdes op een verschrikkelijke manier overleden. Ze deelt haar heftige verhaal in gesprek met RTL Boulevard.

"Daar sta je dan weer in je eentje"

De opgewekte en zorgzame Ted heeft al op meerdere plekken op de wereld gewoond, maar geniet nu op het bloemeneiland Madeira. Ze gaat er graag opuit, heeft een groot netwerk aan vriendinnen en ze verschijnt overal met een lach op haar gezicht. Toch schuilt er achter die lach ook een hoop verdriet. Ze heeft kort na elkaar van twee mannen afscheid moeten nemen. "Helaas zijn twee Nederlandse mannen in mijn leven overleden. Binnen tien jaar, één aan een aneurysma en de ander aan verschrikkelijke darmkanker."

Ted heeft beide overlijdens van dichtbij meegemaakt. "Mijn eerste man overleed op 52-jarige leeftijd. Tijdens het bouwen van ons droomhuis in Zuid-Frankrijk stortte hij in. En daar zit je dan met zes kinderen... de helft op de universiteit, de helft nog op school. Het was een heel moeilijke periode."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxanne uit B&B Vol Liefde over zeldzame ziekte: 'Ik laat het los'

Ook van haar tweede man heeft ze maar kort mogen genieten. "Ook Jan had een huis in Zuid-Frankrijk, niet ver bij mij vandaan. (...) Ik heb zeven jaar lang heel leuk kunnen leven met hem, we zijn in 2005 getrouwd. In 2011 werd zijn kanker ontdekt en een jaar later overleed hij. Dus het was te kort en hij was ook te jong, hij was net 65." Ted heeft het erg moeilijk gehad met het verlies, vooral toen de eenzaamheid om de hoek kwam kijken. "Daar sta je dan weer in je eentje."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

Toch heeft ze na dit drama nog een man aan de haak geslagen. "Ik heb via een of andere Tinder-website een leuke Fransman leren kennen. Met hem heb ik het heel gezellig gehad, maar er waren dingen die niet klikten tussen ons. Ik had het wel gezien na vijf jaar."

Nu zoekt Ted de liefde weer bij een Nederlandse man. Ze is op zoek naar een actieve man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden en met wie ze samen van het leven kan genieten. "Ik ben geen persoon om alleen te zijn. Ik heb liever een gezellig iemand om me heen. Dus ik probeer er nog een keer voor te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Even voorstellen: déze B&B-eigenaren doen mee aan B&B Vol Liefde

Herken jij jezelf in de omschrijving van Ted en ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe lover? Dan heb je geluk: je kunt je nog inschrijven voor het komende seizoen van B&B Vol Liefde. Klik hier om je aan te melden.

Het programma is deze zomer te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!