Beeld © Talpa

Kijkers Steenrijk, straatarm zijn opschepper zat: 'Wat een patjepeeër'

16 februari 2022 21:07

Opnieuw doet er een dj mee aan 'Steenrijk, straatarm'. Deze keer ruilt Wesley, samen met zijn goede vriend Bas, van huis en haard met Brendelie en Ahmed. Dat Wesley aan het begin van de aflevering enorm opschept over wat hij allemaal heeft hangen in zijn walk-in closet, valt niet lekker bij de kijkers thuis.

"Zoveel geld voor zulke dure kleding en dan alsnog er imo goedkoop uitzien. Best knap"

Na een moeilijk leven met dieptepunten vonden Brendelie en Ahmed elkaar, maar ze gaan nog altijd gebukt onder hun zware verleden. Brendelie heeft grote schulden omdat ze nooit heeft geleerd om verantwoord met geld om te gaan. Ahmed daarentegen kampt met de financiële gevolgen van een faillissement. Het echtpaar woont met hun vijf kinderen in een klein flatje in Maastricht. De woning is zo klein, dat het stel noodgedwongen in de woonkamer slaapt.

Wesley leidt als dj en muziekproducent een heel ander leven. Samen met zijn goede vriend geniet hij van de luxe die het leven hem te bieden heeft. Geld moet rollen volgens de mannen. Shoppen is een levensstijl en voor Wesley geldt: hoe duurder, hoe beter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gedupeerde moeder Steenrijk, Straatarm ontroerd door gift van rijk gezin

Wesley zat ook tot zijn nek in de schulden. Zijn schuld stapelde zich op tot vier ton. Na zes jaar aflossen, waarvan drie jaar in de schuldsanering, is hij er weer bovenop. Nu houdt hij van Dior, en Dior houdt van hem. Dat de dj opschept hoeveel geld alles kost, valt niet bij iedereen in goede aarde. Op social media uiten kijkers hun ongenoegen. 'Zoveel geld voor zulke dure kleding en dan alsnog er imo goedkoop uitzien. Best knap', tweet iemand. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin van Rico Verhoeven duikt op in Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm wordt op woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!