Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Madieke had 'bijna-doodervaring' op date met bachelor Fabrizio

17 februari 2022 15:56

Je zou het bijna vergeten vanwege onze eigen kersverse bachelor Thomas van der Vlugt (29), maar ook in België is er een nieuw seizoen van 'De Bachelor' gestart. Realityster Fabrizio (eveneens 29) gaat daar op zoek naar de ware liefde. Ook in Nederland zijn er meisjes die aan zijn lippen hangen, zoals Madieke, die zich opgaf voor het Vlaamse programma. Tijdens de opnames moest zij een date met de bachelor bijna met de dood bekopen.

"Zo’n bijna-doodervaring samen schept wel gelijk een band"

Fabrizio moet de dames in een korte tijd zo goed mogelijk leren kennen. En hoe kan dat beter dan op een één-op-één date? Hij kiest de Nederlandse Madieke, maar dat verloopt niet helemaal zoals gepland. De twee komen vast te zitten in een oude oldtimer op de weg en krijgen zelfs bijna een ongeluk, waarna de remmen niet meewerken op de gladde weg. Wel kijkt de bachelor positief terug op de ietwat riskante date. "Zo’n bijna-doodervaring samen schept wel gelijk een band", zegt Fabrizio. 

Toch is de vonk nog niet helemaal overgesprongen tussen de twee. Nadat Madieke nog even bij hem in de armen heeft gelegen, zegt hij: "Het voelt meer als nood aan affectie, dan aan echt romantische gevoelens. Misschien was het nog te vroeg om met Madieke zo te liggen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verrassing: drie nieuwe dames maken opkomst in De Bachelor

Gelukkig hing Madiekes leven niet voor niets aan een zijden draadje. Bij de welbekende rozenceremonie, waar Fabrizio moet kiezen wie mag blijven en wie niet, stuurt hij Samira naar huis in plaats van Madieke. "Samira is niet direct mijn type, de aantrekkingskracht was er niet", verklaart Fabri. De Nederlandse dame heeft dus nog een kans om het hart van de bachelor te veroveren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 zoekt K3-kandidaat doet mee aan Vlaamse De Bachelor

Ook voor de Nederlandse bachelor Thomas van der Vlugt was het woensdag tijd voor de eerste rozenceremonie, waar hij van maar liefst vier dames afscheid nam. De keuze was allesbehalve makkelijk:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!