Michelle Pfeiffer Beeld © The First Lady - YouTube/Showtime

Veelbelovend: dít zijn de eerste beelden van de serie The First Lady

18 februari 2022 13:22

Hoe is het om de vrouw te zijn van de invloedrijkste man van Amerika? In de nieuwe serie 'The First Lady' krijg je daar antwoord op. De serie zoomt namelijk in op levens van drie first lady’s: Michelle Obama, Betty Ford en Eleanor Roosevelt. Hoe was het voor hen om ‘de vrouw van’ te zijn? Hadden ze misschien veel meer invloed dan wij dachten? En hoe kwamen ze überhaupt in het Witte Huis terecht?

De serie, die vanaf 17 april zal worden uitgezonden op de Amerikaanse zender Showtime, gunt ons een uniek kijkje in de levens van drie zeer charismatische, complexe en dynamische dames. Het decor is de oostvleugel van het Witte Huis, waar veel van de invloedrijkste en wereldveranderendste beslissingen uit de geschiedenis zijn genomen. We volgen de vrouwen in hun reis naar Washington, krijgen een kijkje in hun verleden en we zien de hoogte- en dieptepunten van hun tijd in het Witte Huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viola Davis speelt Michelle Obama in nieuwe serie

Of de serie een succes wordt of niet, aan de cast zal het in elk geval niet liggen. De serie zit namelijk vol met bekende namen. Zo speelt Viola Davis Michelle Obama, kruipt Michelle Pfeiffer in de rol van Betty Ford en speelt Gillian Anderson Eleanor Roosevelt. Kiefer Sutherland speelt president Franklin D. Roosevelt, Aaron Eckhart neemt de rol van president Gerald Ford op zich en O-T Fagbenle is te zien als president Barack Obama. Deze week werd de trailer gedropt en de eerste beelden zijn veelbelovend. Of en wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michelle Obama bezig met herschrijving van biografie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!