Fresia, Everon, Thomas en Kim-Lian voor 'Wie is de Mol?' Beeld © Instagram @wieisdemol.avrotros

Deze hints kunnen je verder helpen tijdens halve finale WIDM

19 februari 2022 11:24

Het einde van het huidige seizoen van 'Wie is de Mol?' is in zicht. De hoogste tijd dus om de deelnemers (en de Mol) onder de loep te nemen. Deze hints geven een glimp van wie deze keer de gluiperd is.

1. Kim-Lian

Het is meer dan duidelijk dat Kim-Lian een zeer verdachte deelnemer is. Tijdens de test wordt haar naam meermaals genoemd door haar medekandidaten. En daar is genoeg reden voor. De zangeres heeft al eens opgebiecht geld uit de pot te hebben gehouden en online gaan fragmenten rond waarop ze nog meer poen achterhoudt. 

Daarnaast vraagt presentator Rik vlak voor de opdracht waarbij de kandidaten Millies en Mollies moeten vastleggen op een camera aan Kim-Lian het volgende: "Wie is de Mol?" Vervolgens wijst hij met zijn hand richting de zangeres. Bovendien blijkt Kim-Lian op dit moment de kandidaat te zijn die op één na het minste geld in de pot heeft weten te spelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze hints en aanwijzingen uit WIDM aflevering 1 mag je niet missen

2. Thomas

Zijn medekandidaten lijken niet in zijn richting te kijken, maar ook Thomas maakt verdachte sprongen in Wie is de Mol? De acteur maakte zich voornamelijk verdacht toen hij met Everon de opdracht 'Vakbondje' deed. Hij liet toen zijn zak vallen bij het vakje voor drie jokers, waardoor Everon met lege handen de test in ging. Verder heeft Thomas zich vooral op de achtergrond gehouden, wat ook een slimme tactiek kan zijn als Mol...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arno net terug van opnames WIDM: 'Bang me te verspreken'

3. Fresia

En dan hebben we Fresia, die de halve finale bereikte door in de afgelopen aflevering haar vrijstelling in te zetten. Haar medekandidaten zien haar als een heel fanatieke deelnemer, maar wel eentje die niet bijzonder veel geld in het laatje brengt. De oplettende kijkers hebben nog wel meer gezien wat naar haar wijst als Mol. 

Zoals bij de opdracht met de Millies en de Mollies. De Mol zou tijdens de opdracht ook rondvaren op een boot en uit screenshots blijkt dat er iemand met een zwart gewaad rondvoer. Fresia had tijdens die opdracht een zwart T-shirt aan. De aflevering daarvoor droeg Fresia een streepjes-shirt, dat in de bootopdracht weer gefotografeerd moest worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finale Wie is de Mol? voor het eerst sinds pandemie met publiek

4. Everon

Everon is samen met Kim-Lian de meest verdachte kandidaat. De GTST-hunk wist de pijlen op zich te richten door een paar opmerkelijke momenten. Zo lijken er telkens vogels voor te komen in de afleveringen en had Everon op een gegeven moment een jersey aan met op de achterkant het woord 'Bird' erop. 

Ook zou hij nog weleens de portofoon onklaar hebben gemaakt. Wat verder opvalt bij de kijkers is hoe vaak de titel van een opdracht iets wegheeft van de tegenstelling goede tijden - slechte tijden, zoals bij 'Net of net niet', '(Af)troeven' en 'Binnen en buiten bereik'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de Mol?-afvaller reageert op exit: 'Laat je niet gek maken'

De halve finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1. Wie in elk geval geen Mol is, ondanks de verdenkingen van het publiek, is Arno Kantelberg. De fanatiekeling laat weten hoe erg hij baalt dat hij het spel moest verlaten: 

Arno Kantelberg na exit WIDM: 'Ik was geëmotioneerd'

05:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!