Sister Wives Beeld © Getty Images

Kody Brown uit Sister Wives twijfelt geregeld aan polygamie: ‘Het is een uitdaging’

18 februari 2022 16:59

Nadat Kody Brown (53) zijn huwelijk met Christine (49) in elkaar zag storten, voelde hij niet alleen woede richting Christine, maar kreeg hij ook twijfels over zijn levensstijl, vertelt hij in het programma 'Sister Wives: One on One'.

"Iedereen mag doen wat hij of zij wil. Als hij weg wil gaan, moet hij weggaan"

Kody had naar eigen zeggen het gevoel dat zijn inmiddels ex-vrouw Christine twee levens had. Op televisie promootte zij hun polyamoureuze relatie, maar achter gesloten deuren zou ze al een tijdje hebben gezegd dat ze ermee wilde stoppen. "Dit maakte me zo ontzettend woest", aldus Kody. "Dan keek ik naar de hemel en dacht ik: jeetje, God. Je hebt me geïnspireerd om dit te gaan doen, waarom is het dan nu zo’n grote bende?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

Dit zorgde ervoor dat hij uiteindelijk begon te twijfelen aan zijn levensstijl. "Het is gewoon echt een grote uitdaging", vertelt hij. Als presentatrice Sukanya Krishnan hem vraagt of hij in het specifiek twijfelde over polygamie, geeft hij een verrassend antwoord. "Ja, ik twijfel daar eigenlijk altijd aan." En daarin blijkt hij niet de enige te zijn. Ook één van zijn andere vrouwen, Janelle, geeft toe dat ze weleens twijfels heeft gehad: "Ik heb wel aan soul-searching moeten doen tijdens de pandemie". Toch is Janelle er uiteindelijk van overtuigd dat polygamie bij haar past.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody legt uit waarom hij niet meer intiem wil zijn met Meri

Meri, die inmiddels geen romantische relatie meer heeft met Kody, ziet er nog wel waarde in om te blijven. Ze heeft er echter geen vol vertrouwen meer in dat Kody door wil gaan met zijn polyamoureuze relatie. "Iedereen mag doen wat hij of zij wil. Als hij weg wil gaan, moet hij weggaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!