Thomas van der Vlugt in De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Thomas onthult opmerkelijk detail over dates in De Bachelor

21 februari 2022 13:35

Thomas van der Vlugt (29) blijkt een flinke vinger in de pap te hebben gehad als het gaat om de dates in 'De Bachelor'. De presentator onthult in een interview met 'NU.nl' dat hij van tevoren zelf alle activiteiten voor de dates heeft bedacht, omdat hij het gevoel had dat hij op die manier de vrouwen beter zou leren kennen.

"Er lopen zo veel gevoelens door elkaar heen"

Wat voor dates Thomas heeft bedacht moeten we nog even afwachten, maar hij heeft er in elk geval zijn best op gedaan. "Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen en wilde zien en daar werd door de programmamakers heel goed op gereageerd. Het leek mij goed om actieve dates te hebben, zodat je ziet hoe iemand reageert op een verrassing en of iemand een beetje uitgedaagd kan worden." En dat was niet de enige reden, Thomas wilde het namelijk ook een beetje luchtig houden. “Het droeg er ook aan bij dat het niet te zwaar werd; als je alleen maar zware gesprekken voert, wordt het allemaal wel heel pittig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas van der Vlugt: 'Bachelor-avontuur op mijn lijf geschreven'

Thomas had ook zo zijn tactiek om erachter te komen wie hij het leukst vond: "Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander. Er lopen zo veel gevoelens door elkaar heen, je zit in een soort bubbel en je gaat er helemaal in op. Ik was echt constant met ze bezig: hoe voelen zij zich, hebben ze het leuk? Maar ook met de vraag of ze mij leuk vonden natuurlijk."

In de eerste aflevering draait Thomas er al niet omheen en stuurt hij direct meerdere dames naar huis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tranen bij eerste afvallers De Bachelor: 'Zag een toekomst met hem'

De Bachelor is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!