Beeld © AVROTROS

Hunted VIPS-kijkers lyrisch over riskante actie van Kalvijn: 'Wat een held'

21 februari 2022 21:41

In een zinderende aflevering van 'Hunted VIPS’ weet Kalvijn Boerma (25) de bloeddruk van veel kijkers te laten stijgen na een zeer gedurfd plan. Een actie die ook de hunters niet aan zien komen, waardoor het opsporingsteam zelf in de val wordt gelokt.

"Hij liep gewoon langs me. Holy shit"

Vorige week werd zijn vriendin Nina Warink, met wie hij samen een team vormde, in de boeien geslagen. Kalvijn wist toen op het nippertje te ontkomen. Ook deze week was het bijna einde verhaal voor de deelnemer, maar door een door de kijkers bestempelde 'briljante actie' weet hij wéér weg te vluchten. 

Kalvijn heeft een heel team verzameld dat hem helpt met het te pakken krijgen van extra informatie, die in een bos is verstopt. Hij heeft drie wandelaars vooruit gestuurd om eventuele hunters weg te lokken. Daarna fietst hij, verkleed als wielrenner, zelf naar deze plek om de informatie op te halen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hunted VIPS-kijkers uiten kritiek op geloofwaardigheid: 'Hoe dan?!'

Zijn plan werkt: één van de wandelaars spot een hunter en waarschuwt Kalvijn direct. De deelnemer fietst met een bloedgang naar de plek van de informatie, neemt die mee en rijdt door naar een auto die op hem staat te wachten. Eenmaal aangekomen in de auto komt het besef dat de actie geslaagd is. "Ik heb hem! Lekker man", schreeuwt Kalvijn. "Hij liep gewoon langs me. Holy shit", vervolgt hij vol ongeloof.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers zijn boos: 'Hunted-finale lijkt doorgestoken kaart'

Kijkers spreken vol lof over het spannende moment. 'Het moment dat de voortvluchtige en de hunter elkaar kruisen... Wat een ongelofelijk briljante actie!’ tweet iemand. 'Die Kalvijn, wat een held is die gozer!’ schrijft een ander. Iemand noemt het zelfs ‘één van de mooiste acties ooit’.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hunted VIPS-kijkers onder de indruk van liegende Hugo Kennis

Hunted VIPS gemist? Terugkijken doe je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!