Fabrizio Tzinaridis Beeld © Videoland/De Bachelor België

Bachelor Fabrizio maakt de tongen los in nieuwe aflevering

22 februari 2022 11:50

Fabrizio Tzinaridis (29), de kersverse bachelor van België, laat er geen gras over groeien in de nieuwste aflevering van het programma. Omdat hij er in korte tijd achter moet komen of één van de vrouwen de toekomstige mevrouw Tzinaridis wordt, doet hij in de derde aflevering alvast grondig veldonderzoek.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

"What the fuck?"

De rozen, eh... bloemetjes worden flink buitengezet in Griekenland. Met meerdere vrouwen die zijn hart sneller laten kloppen, besluit Fabrizio om een stap verder te gaan. Zo is in de promo van de volgende aflevering te zien dat hij niet alleen met Phaedra, maar ook met Sanne de intimiteit opzoekt. Phaedra is er alleen niet blij mee dat er méér dan rozen worden uitgedeeld door Fabrizio: "What the fuck?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madieke had 'bijna-doodervaring' op date met bachelor Fabrizio

De kijkers van De Bachelor België worden op deze manier nóg sneller dan normaal voorgesteld aan een nieuwe portie drama. In de Nederlandse variant van De Bachelor en De Bachelorette moeten kijkers immers langer wachten tot de eerste kusjes worden uitgedeeld. Laten we niet vergeten dat de dames van Fabrizio sowieso al een stuk strijdlustiger te werk gaan, waardoor deze eerste zoenen garant staan voor drama. Aan het einde van de tweede aflevering is namelijk al te zien dat er spanning ontstaat nadat duidelijk wordt dat Sanne óók met de bachelor heeft gezoend.

Hoe dat precies afloopt, is in de aflevering van donderdag te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama en leugens wisselen elkaar af in Bachelor-promo met Fabrizio

Ondertussen is Thomas van der Vlugt in Mexico op zoek naar de liefde. Daar gaat het er ook heet aan toe, maar dan op een heel andere manier. 

De Bachelor België is elke donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!