Lang Leve de Liefde Beeld © SBS/Lang Leve de Liefde 21-02-2022

Romantische date in Lang Leve de Liefde krijgt ongemakkelijke wending

22 februari 2022 14:18

Eindelijk lijkt er weer eens liefde op te bloeien in het 'Lang Leve de Liefde'-appartement. De 51-jarige Lucien en 56-jarige Saskia hebben elkaar helemaal gevonden tijdens hun date, tot de twijfels bij Lucien toeslaan.

"Zoals vaker ligt dat puur aan mij"

De eerste 24 uur in het huis der liefde zijn bepalend. Daarna beslissen de kandidaten namelijk of ze hun verblijf willen verlengen. Bij Lucien en Saskia ziet het er in eerste instantie wél naar uit dat ze wat meer tijd met elkaar gaan doorbrengen. Op de eerste avond wordt na een spelletje met vragen de eerste kus uitgedeeld, wat Lucien 'op een leuke manier ongemakkelijk' noemt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-deelneemster létterlijk in vuur en vlam tijdens date

Klein minpuntje: het is niet Lucien die zijn bedgenoot wakker houdt met gesnurk, maar Saskia. Hij slaapt vreselijk en ziet de uren voorbijtikken. En niet alleen het gesnurk van zijn bedpartner zorgt voor slapeloosheid. Lucien biecht de volgende ochtend op dat hij aan het piekeren is. "Heel veel", geeft hij toe. Als Saskia vraagt of hij twijfels heeft [over hen als koppel], antwoordt hij: "Ook." Of Saskia hét voor hem is na zo'n gezellige avond, dat weet 'ie nog niet. "Zoals vaker ligt dat puur aan mij." 

Het is nog onduidelijk of Lucien de handdoek in de ring gooit tijdens de aflevering van vanavond. Maar één ding is zeker: de kijker thuis hoopt wel dat de twee samen het huis verlaten. Ze noemen het koppel 'schattig'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen uit LLDL legt eindelijk uit waarom hij croissantjes op fornuis opwarmde

Lang Leve de Liefde wordt op werkdagen om 19.00 uur uitgezonden bij SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!