Fresia Beeld © AVROTROS

Alle verdenkingen rondom Fresia uit WIDM op een rijtje

24 februari 2022 10:47

Ze mag dan door haar medekandidaten omgedoopt zijn tot de fanatiekste deelnemer, Fresia Cousiño Arias (30) heeft zich tijdens het programma een stuk verdachter gemaakt dan zij doorhadden. Met de finale in zicht nemen we de opvallendste hints met je door.

1. Fanatisme

Het mag dan misschien lijken alsof Fresia haar uiterste best doet om het braafste kandidaatje van het seizoen te zijn, de presentatrice heeft van de overgebleven deelnemers het minste geld opgehaald voor de pot. Haar fanatisme levert dus weinig Mol-euro's op, wat een aanwijzing zou kunnen zijn naar de gluiperd in hun midden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finale Wie is de Mol? weer te zien op het witte doek

2. De naam

Een nogal ingewikkelde hint, maar desalniettemin interessant. De Molloten, zoals de fans van Wie is de Mol? zichzelf noemen, kraken hun hersens elk seizoen en komen met de bijzonderste aanwijzingen op de proppen. Zo zou Fresia's naam te vinden zijn als je goed naar de titels van de afleveringen kijkt: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finale Wie is de Mol? voor het eerst sinds pandemie met publiek

3. Millie

Tijdens de bootopdracht, waarbij de kandidaten Millies en Mollies moesten vastleggen op het strand, zou de Mol ook voorbijvaren. Fresia keek nauwelijks naar het strand en deed er alles aan om de Mol in het bootje te betrappen. Maar het lijkt er eerder op dat zíj́ juist ronddobberde. Bovendien had ze in de aflevering ervoor een T-shirt met streepjes aan, net als de Millies en Mollies op het strand.

De finale van Wie is de Mol? is aanstaande zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1. De live-onthulling volgt de week daarop op hetzelfde tijdstip op dezelfde zender. 

De niet-Mollen moesten naar het afvallershotel, wat de kandidaten wel beviel: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!