Eilandpraat Beeld © Eilandpraat

Kay Nambiar bleef na exit hopen op Afvallerseiland: 'Zag het al voor me'

25 februari 2022 13:28

Vol goede moed begonnen Kay Nambiar (38) en Gregory Sedoc (40) aan 'Expeditie Robinson: All Stars'. Maar helaas was hun verblijf op Zanzibar maar van korte duur. Tot hun grote teleurstelling moesten ze het eiland als eerste verlaten. En dat beseffen ze nog altijd niet helemaal vertellen de mannen in 'Eilandpraat'.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste aflevering van Expeditie Robinson: All Stars.

"Ik kwam terug op het resort met een schone rugzak"

Afvallen in de allereerste aflevering, dat wil natuurlijk niemand. Voor Gregory en Kay is het helaas wel de werkelijkheid. Donderdag was in de aftrap van het nieuwe seizoen te zien hoe voor hen het avontuur al na één korte proef stopte. Hoewel de opnames alweer een tijdje achter de rug zijn, zit het hen nog altijd dwars. Helemaal omdat er dit seizoen geen Afvallerseiland is. Toch bleef Kay tot het laatste moment hoop houden, zo vertelt hij in de uitzending.

"Het moment dat ik met Geraldine, de mensen van het team en de ploeg in het bootje terug zat dacht ik echt: we gaan hier naar links naar een eiland, en daar gaan we met z’n tweeën zitten. Ik zag het al helemaal voor me: we gaan daar relaxen en een kamp bouwen, maar helaas." Pas toen hij zijn paspoort en telefoon terugkreeg kwam het besef.

Kay Nambiar en Gregory Sedoc moeten de expeditie verlaten

03:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie Robinson: All Stars introduceert nieuw spelelement

In 2014 verliet Kay het programma nog als een winnaar. Hij vindt het dan ook jammer dat het deze keer al zo vroeg ophoudt. "Ik vond het heel lastig, want ik was er ook echt klaar voor; ik had gesport, je hebt de ervaring al en je hebt het al een keer meegemaakt dus je weet een beetje wat je kan verwachten", vertelt hij. "Ik had zoiets van: we gaan het gewoon doen. Ik had heel veel zin om in de natuur te zijn, dat weer te ervaren. Maar ik kwam terug op het resort met een schone rugzak, schone slippers en geen gram afgevallen - daar was ik wel blij mee. Mijn nagels waren schoon, heel gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meteen al twee All Stars naar huis in Expeditie Robinson

Expeditie Robinson: All Stars is elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Of kijk (alvast vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!