Everon Jackson Hooi voor 'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

Everon is de Mol en wel om deze WIDM-hints

25 februari 2022 13:52

De ontknoping van 'Wie is de Mol?' nadert razendsnel en daarom is het tijd om de finalisten eens flink onder een vergrootglas te leggen. Everon Jackson Hooi (39) is één van de meest verdachte kandidaten geweest de afgelopen tijd, wat maar al te duidelijk wordt uit de volgende hints.

1. Tikken

We hebben al een hele hoop kandidaten zien vertrekken uit Wie is de Mol? Wanneer de executie voorbij is, krijgen ze van presentator Rik een uitnodiging van de Mol. Bij het openen is een tikgeluid te horen, zoals bij een klok. Volgens sommige Molloten is dit een referentie naar GTST, de serie waar Everon in speelt, omdat in die titel ook 'tijd' voorkomt en het geluid van een klok is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle verdenkingen rondom Fresia uit WIDM op een rijtje

2. Vogel

Dit seizoen zijn er weer veel vogels gespot door de Molloten. Toen Merel Westrik de Mol was, zagen we die ook regelmatig voorbijkomen. Nu blijkt Everon ook een vogeltjesvoorkeur, viel de oplettende kijker op. De acteur draagt geregeld een jersey met het woord 'bird' op de achterkant. Als je dat door de vertaalfunctie van Google gooit, blijkt dat gewoon de Engelse vertaling van vogel te zijn. Ongelooflijk!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rik geeft tekst en uitleg na kritiek op kledenopdracht in WIDM

3. Etherdiscipline 

Toen Ellie Lust de etherdiscipline initieerde tijdens haar Mol-avontuur, had ze waarschijnlijk niet verwacht dat het een eeuwig ding zou worden in WIDM. Maar ook dit seizoen is het weer van toepassing. Als Everon de leiding neemt bij de Zwanen-opdracht, gaat het mis. Is dat per ongeluk? Of een slimme zet van een Mol?

Het eerste deel van de finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. De week daarop volgt de onthulling, zelfde tijdstip, zelfde zender. Wie de finale ook wel had willen spelen, is Arno: 

Arno Kantelberg kijkt vol afgunst naar WIDM: 'Had zo graag gebleven'

04:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!