I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Bekende stem duikt op in I Can See Your Voice: 'Dit is Jamai!'

25 februari 2022 21:51

In 'I Can See Your Voice' draait alles om die ene vraag: wie van de zeven kandidaten kan er goed zingen en wie doet er maar alsof? Het is aan speurneuzen Marieke Elsinga (35), Danny de Munk (52), Edsilia Rombley (44) en Fred van Leer (45) om de rotte appels eruit te zoeken. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Helemaal niet als er een 'bekende' stem in het spel is...

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van I Can See Your Voice.

"Hij heeft charisma, een uitstraling. Ik geloof het wel"

Deze week spelen Frans Duijts en zijn fan Tonny om het geldbedrag en is het aan hen om - samen met het panel van BN'ers - de een na de ander te elimineren. De Happy Camper, die de hit 'Ik Ga Zwemmen' vertolkt, is één van de zeven kandidaten waar het panel het maar niet over eens kan worden. Wel komt de stem hen bekend voor. Als Carlo vervolgens vraagt of dit zijn echte stem is of niet, heeft Frans een bijzondere theorie. "Dit is volgens mij Jamai die dit zingt", oppert hij. Fred is het daar niet mee is. "Nee, dit is niet Jamai", haalt hij zijn neus op. "Ik ken Jamai best wel goed en dat is niet Jamai."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer heeft avond van zijn leven in I Can See Your Voice

Hoewel ze er eerder dus nog overtuigd zijn dat het niet zijn echte stem is, maar die van Jamai, neemt Edsilia het even later weer terug. "Ik denk het wel. Ja, heel gek", geeft ze toe nadat ze een filmpje over hem te zien (en horen) krijgen. Ook Frans is overtuigd, maar de rest heeft nog zo zijn twijfels. "Deze vent wil je op het podium zien optreden", vervolgt Fred. "Hij heeft charisma, een uitstraling. Ik geloof het wel."

Misschien wel dankzij dat charisma blijft de Happy Camper als laatste over en mag met Frans het podium van de waarheid op om 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij' samen te zingen. En zingen, nou dat kan de 27-jarige Jeffrey, zoals hij echt heet, wel. Als kind speelde hij al in meerdere musicals en heeft hij tekenfilms ingesproken. Tot afgelopen zomer werkte de zanger als entertainer op een camping en nu is hij een zingende barman in een karaokebar. "Qua stem heb je gelijk, hij heeft echt een Jamai-stem", aldus Fred na het geweldige optreden. En dat hadden ze kunnen weten, want Jeffrey stond eerder al met zowel Carlo als Danny op het podium.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Donnie begaat megablunder in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!