Kalmte bij afvaller Big Brother: 'Kan weer ademen'

27 februari 2022 08:21

'Big Brother' is weer een bewoner armer. Gisteren in de liveshow van het realityprogramma heeft een Belgische dame het huis moeten verlaten.

"Je wilt het afmaken, maar het gemis is zo erg"

Deze week was het Viewers Week in 'Big Brother'. De kijkers mochten veel dingen bepalen. Onder andere welke bewoners voor immuniteit en nominatie moesten strijden. In deze bloedstollende opdracht trok Nawel aan het kortste eind. Zij werd genomineerd tijdens een spel met ballen. Haar vijfde nominatie op rij.

De hele week werden de immuniteitspinnen uitgedeeld alsof het niks was. Alleen Nouchine, Julio en Hanne hebben er geen een kunnen bemachtigen. Aan de bewoners de ondankbare taak wie zij wilden nomineren. De Belgische Hanne kreeg de meeste nominaties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-afvaller blijft nuchter: 'Ik ga koffie drinken'

De kijkers mochten uiteraard beslissen wie zij in het spel wilden houden. Nawel kreeg voor de vijfde keer genoeg stemmen om weer een week in het 'Big Brother'-huis te bivakkeren. De alleenstaande moeder Hanne kon met koffer en al naar de uitgang. Daar bleek ze te kampen met dubbele gevoelens. "Je wilt het afmaken, maar het gemis is zo erg", zei ze tijdens haar exit.

In de studio gaf de Belgische aan dat ze haar dochtertje enorm gemist heeft. "Het is gewoon goed om lekker naar m'n dochter te gaan. (...) Ik ga alleen maar knuffelen. En ademen. Ik kon echt niet ademen zonder haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kitty uit Big Brother voor het eerst oma geworden

Komende week is het Decision Week in het 'Big Brother'-huis. Daar kan je elke werkdag van genieten om 20.30 uur op RTL 5 en Videoland. Volgende week zaterdag is er weer een liveshow en die zie je om 20.00 uur op RTL 5. Wil je helemaal niks missen van je favoriete bewoners? Kijk dan 24/7 de livestream op Videoland. Bekijk hieronder het laatste woord van Hanne. 

Het laatste woord van Hanne

01:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!