Frans Bauer schiet vol na optreden zoon in Hoge Bomen: 'Kippenvel'

27 februari 2022 15:44

Gisteravond was de aftrap van het derde seizoen van 'Hoge Bomen'. Frans (48) en Mariska Bauer (46) waren te gast en kregen tot hun grote verbazing een optreden van zoonlief Christiaan voorgeschoteld. Zowel de trotse ouders als veel kijkers hielden het niet droog.

"Dit is het mooiste wat ik ooit als artiest in een programma heb mogen meemaken"

Wanneer Jeroen van der Boom met Frans en Mariska de zangkunsten van hun zoon aan het bespreken zijn, gebeurt er iets dat de ouders niet aan zien komen. "In het diepste geheim heeft hij een liedje voorbereid", zegt Jeroen plots. Frans en Mariska weten niet wat ze horen en na de eerste paar noten van Christiaan staan de tranen bij Frans in de ogen.

De geëmotioneerde zanger spreekt na afloop van het optreden vol trots: "Het is een heel bizar gevoel eigenlijk. Misschien is het te vergelijken met het gevoel dat mijn vader had toen hij mij zag zingen. Toch heel bijzonder." Hij doet er zelfs nog een schepje bovenop. "Dit is het mooiste wat ik ooit als artiest in een programma heb mogen meemaken. Hier kan geen gouden plaat tegenop."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Youp van 't Hek zou 'nooit te gast willen zijn in Hoge Bomen'

Kijkers spreken vol lof over het optreden. 'Moest even een traantje weg pinken!' tweet iemand. 'Ik gun die Christiaan Bauer een dikke zangcarrière!' reageert een ander. Iemand vindt het zelfs beter klinken dan de zangkunsten van zijn vader. 'Wow die zoon zingt toch even veel beter dan Frans Bauer.' Hieronder lees je meer reacties.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Hoge Bomen na veel kritiek op de schop'

De opnames vonden plaats zes weken nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct en ondanks dat er veel veranderd is, zorgen hun kinderen ervoor dat er ook genoeg te lachen is:

Frans Bauer en zijn Mariska blijven lachen ondanks zware periode

00:51

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!