Harry de Winter Beeld © ANP

Harry de Winter maakt laatste reeks Wintertijd

1 maart 2022 08:28

Harry de Winter (72) keert nog een keer terug met zijn programma 'Wintertijd', dat bijna 23 jaar geleden van start ging. Met gasten als Maarten van Rossem (78), Chantal Janzen (43) en Jan Slagter (67) praat hij over hun leven en de rol van muziek daarin. In de laatste aflevering zijn de rollen omgekeerd en vertelt de presentator zelf zijn levensverhaal aan Jeroen Pauw (61).

"Wat mij betreft wordt het de mooiste en echt de laatste"

De 72-jarige is meer gaan nadenken over de zin en het doel van het leven. "Daar wil ik het met mijn gasten uitvoeriger over hebben", zegt hij over de laatste serie die hij maakt. "Ik verheug me enorm op deze laatste serie en ik waardeer het zeer dat Maarten, Chantal, Jan en Jeroen eraan meewerken. Wat mij betreft wordt het de mooiste en echt de laatste. Ik heb besloten om me vanaf nu helemaal aan mijn kunst te wijden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen: 'Soms ben ik een stomme moeder'

Het programma is vanaf 1999, het jaar waarin Harry zijn vijftigste verjaardag vierde, bij meerdere omroepen te zien geweest op televisie. In totaal sprak hij zo'n 180 prominenten uit binnen- en buitenland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gijs Groenteman: 'Jan Slagter boycot mij vanwege grapjes'

Wintertijd is wekelijks te zien vanaf zaterdag 12 maart om 22.05 uur op NPO 2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!