Hélène Hendriks Beeld © ANP

Kijkers vinden Hélène Hendriks 'verademing' in HLF8

1 maart 2022 11:36

Johnny de Mol (43) maakte gisteravond in zijn eigen programma 'HLF8' plaats voor Hélène Hendriks (41). De presentator zat ziek thuis en dus nam Hélène even het stokje van hem over, tot groot enthousiasme van de kijkers.

"Uitmuntend gedaan"

Hoewel het niet de eerste keer is dat Hélène een talkshow presenteert, weet de presentatrice de kijkers van HLF8 toch te verrassen. Op Twitter schrijven zij allerlei mooie woorden over haar. Iemand zegt bijvoorbeeld: 'Een en al lof. Goed gedaan.' 'Wat een verademing' en 'Uitmuntend gedaan', klinkt het verder onder meer. Ook lijkt de presentatrice wat nieuwe kijkers te hebben gelokt, want op Twitter laten sommigen weten: 'Ik kijk nooit, maar nu dus wel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks: 'Wilfred Genee en ik waren geen droomduo'

Of Johnny vaker plaats zal maken voor Hélène is nog de vraag. Als het goed is, kunnen we de presentator vanavond alweer weer verwachten achter zijn vertrouwde desk. "[Hij] is morgen weer beter, heb ik besloten", zei Hélène gisteravond. Als het aan de kijkers ligt, houdt de presentatrice Johnny's stoel echter nog even warm: 'Laat Johnny maar de tijd nemen om uit te zieken', schrijft iemand. 'Beste uitzending ooit.'

Update: de kijkers krijgen hun zin, Johnny moet ook in de aflevering van dinsdag verstek laten gaan. Hélène neemt opnieuw van hem over.

Wat Johnny precies heeft, is niet duidelijk. 

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Neemt Hélène Hendriks plaats Wilfred Genee in bij VI?

Het is niet de eerste keer dat Hélène het stokje van een presentator overneemt. Eerder vorig jaar moest ze namelijk invallen voor Wilfred Genee tijdens De Oranjezomer. Ook toen scoorde Hélène goed bij de kijkers en ook onze entertainmentdeskundige Rob Goossens was onder de indruk.

Hélène scoort met De Oranjezomer: 'Wilfred is vervangbaar'

03:30

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!