Flikken Maastricht Beeld © AVROTROS/Flikken Maastricht

Holly Mae Brood en Joep Sertons verschijnen in Flikken Maastricht

3 maart 2022 16:56

Er verschijnen morgen twee verrassende gezichten in de politieserie 'Flikken Maastricht'. Acteurs Holly Mae Brood (27) en Joep Sertons (62) hebben een spraakmakende rol in Nederlands langstlopende dramaserie.

Beide acteurs hebben heel wat voetstappen in Meerdijk gezet door hun GTST-verleden, maar Maastricht is nieuw terrein voor de twee. Holly Mae speelt een medewerker op een golfclub waar net een moord is gepleegd en Joep speelt iemand die verwikkeld raakt in een burenruzie.

Het belooft een bloedstollende aflevering te worden: op de rough van de Maastrichtse golfclub wordt een lid vermoord aangetroffen. Al snel blijkt de zaak gelinkt aan een moord in Sittard, de mannen zijn namelijk vermoord met een kogel uit hetzelfde wapen. Maar wat is het motief dat de agenten Floris Wolfs - gespeeld door Victor Reinier - en Eva van Dongen - gespeeld door Angela Schijf - naar de dader leidt? 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Voert de cast van Flikken Maastricht hun eigen stunts uit?

Er verschijnen vaker bekende gezichten in de politieserie. Zo schitterde actrice Anne Rats - ook bekend als Otje - onlangs nog in Flikken Maastricht en heeft Tygo Gernandt zelfs een terugkerende rol in het zestiende seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Flikken Maastricht niet meer vooruit te kijken door corona

Eerder sprak onze eigen Aran Bade met hoofdrolspeler Victor Reinier over het huidige seizoen:

Victor ziet Flikken Maastricht zonder Angela niet zitten: 'Ondenkbaar'

01:02

De aflevering is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!