Expeditie Robinson: All Stars Beeld © Expeditie Robinson: All Stars

Expeditie Robinson bruut ten einde voor All Star na hardnekkige blessure

10 maart 2022 21:38

In Kamp Zuid zitten ze in een flow met twee overwinningen op zak. Kamp Noord likt juist hun wonden met twee nederlagen en het pijnlijke vertrek van zangeres Krystl (38). Alle twee de teams zetten dan ook alles op alles om te winnen, maar één van hen is deze keer niet op zijn sterkst in verband met een onverwachte blessure...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Expeditie Robinson: All Stars.

"Ik denk dat die blessure er wel voor heeft gezorgd dat ik in een gevarenzone terecht ben gekomen"

Het tij zal moeten keren om de goede sfeer te behouden, nog een verlies zal vriendschappelijk banden onder druk zetten. Vooral voor Rita, finalist uit 2009, is het belangrijk om te winnen. Tijdens de vorige eilandraad kreeg ze namelijk een aantal stemmen, en ze heeft dan ook het idee dat ze de volgende is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie Robinson: All Stars introduceert nieuw spelelement

In Kamp Zuid houden ze zich met heel andere dingen bezig: vis vangen. Dio is één van de bikkels die midden in de zee vis probeert te vangen. Met nadruk op probéren, want echt lekker gaat het niet. Ze zoeken het daarom dichter bij het kamp, maar daar slaat het noodlot toe als Dio op een zee-egel stapt en kapot gaat van de pijn. "Ik moet even zitten man, het doet zoveel pijn", gilt hij het uit. "Ik heb nog nooit zo’n helse pijn gevoeld." Er moet zelfs een dokter aan te pas komen. "De dokter komt aan op het eiland, die bekijkt het hele zaakje en ik zie al aan de gezichten van de dokters: dit is niet goed."

Op advies van de arts neemt Dio een nachtje rust, maar tijdens de tweede immuniteitsproef wordt al snel duidelijk dat hij de opdracht moet uitzitten. "Ik zou natuurlijk wel willen blijven in de Expeditie, ik heb hier hard voor getraind. Ik vind het een eer om tussen de besten van de afgelopen seizoenen te mogen staan en tegen ze te strijden", aldus de rapper.

Pijnlijk! Dio gilt het uit na aanvaring met zee-egel

02:58
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gregory Sedoc: 'Voelt alsof ik niet heb meegedaan aan Expeditie Robinson'

Ondanks dat hij wel mag aanmoedigen, weet zijn team de proef niet te winnen. Kamp Zuid moet dan ook naar de Eilandraad en de geblesseerde Dio voelt de bui al hangen. "Ik denk dat die blessure er wel voor heeft gezorgd dat ik in een gevarenzone terecht ben gekomen", geeft hij toe. Dat hij de meeste stemmen krijgt komt dan ook niet als een verrassing. "Van alle scenario's die door mijn hoofd gingen waarop ik deze toffe expeditie zou moeten verlaten was de zee-egel-manier niet de manier. Echt niet. Ik had nog zoveel in me, nog zoveel strijd om te geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde Robinson-deelnemer moet spullen pakken: 'Superjammer'

Expeditie Robinson: All Stars is elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Of kijk (alvast vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!