Beeld © SBS6

Peter Gillis ziet af van maagverkleining: 'In een gezond lichaam niet snijden'

8 maart 2022 22:00

Voor Peter Gillis (59) is de koek op: hij wil aan zijn gezondheid gaan werken. Peter wil dit echter op zijn eigen manier doen en ziet daarom af van een maagverkleining. Met zijn onderbouwing over dit besluit weet hij de lachers op zijn hand te krijgen bij kijkers van het programma.

"Hij is al buiten adem na 50 meter wandelen"

Peter heeft na advies van een vriend besloten het roer om te gooien en vaker te sporten om zo van zijn extra kilo’s af te komen. In de aflevering van deze week neemt hij voor het eerst een momentje om te wandelen in het bos, om zo aan zijn lichaamsbeweging te komen. Tijdens deze wandeling deelt hij zijn gedachtes over een maagverkleining. Peter ziet hier vanaf 'omdat je niet in een gezond lichaam moet snijden'. Vlak na deze onderbouwing krijgt de campingeigenaar een hoestbui, die voor veel hilariteit zorgt bij de kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hilarisch: Ruud Gillis valt in de vijver in Massa is Kassa

Kijkers geloven niets van zijn opmerking en delen hun mening op Twitter. 'Een gezond lichaam, hahaha. Hij is al buiten adem na 50 meter wandelen’, schrijft iemand. 'Niet laten snijden in een gezond lichaam... Zegt de man die zijn eigen veters niet strikken kan", sneert een ander. Hieronder lees je meer reacties:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romantisch uitje Peter en Nicol valt in duigen in Massa is Kassa

Nicol uit Massa Is Kassa geeft erotische Tupperwareparty

00:36

Massa is Kassa zie je iedere dinsdag om 20.30 uur op SBS6. Kijk de aflevering van maandagavond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!