Beeld © ANP

Ewout Genemans start binnenkort met opnames Bureau Arnhem

9 maart 2022 21:36

Na de succesvolle seizoenen van 'Bureau Burgwallen', 'Bureau 040' en 'Bureau Hofstad' komt Ewout Genemans (37) dit jaar weer met een nieuw seizoen. De presentator start namelijk binnenkort met de opnames van 'Bureau Arnhem', zo maakt de politie vanavond bekend.

"Ik ben benieuwd wat we allemaal mee gaan maken"

Verschillende 'politieduo's' van de basisteams Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid zullen ruim een half jaar gevolgd worden door Ewout tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. "Arnhem is een stad met vele gezichten", zo schrijft de politie op hun website. "Het politiewerk in de stad is onder andere gericht op het horecagebied in het centrum en op een groot aantal evenementen zoals voetbalwedstrijden en Koningsnacht. Daarnaast krijgen woninginbraken, overvallen, straatroven en (drugs)overlast ook veel aandacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout Genemans kondigt nieuw seizoen van Bureau-reeks aan

Ewout laat op zijn Instagram weten dat hij zin heeft in de opnames. 'Bureau Arnhem! Vandaag hebben we bekend gemaakt dat ik de komende maanden mee ga draaien met de politie in Arnhem. Ik heb er veel zin in en ben benieuwd wat we allemaal mee gaan maken. Later dit jaar te zien bij RTL'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout Genemans gaat in gesprek met politie Curaçao

Om alvast een beetje in te komen, heeft Ewout een korte vlog gemaakt van zijn eerste opnamedag. Bekijk de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!