The Masked Singer Beeld © FOX/The Masked Singer

Deelnemer The Masked Singer stikt tijdens optreden

11 maart 2022 17:32

Niet alleen in Nederland kruipen de meest uiteenlopende sterren in extravagante pakken, ook in Amerika is 'The Masked Singer' een regelrechte hit. Eerder deze week ging daar alweer het zevende seizoen van start, maar niet zonder problemen. Tijdens het optreden van de Firefly werd de kandidaat niet goed en kreeg ze geen adem meer.

"Het goede nieuws is dat Firefly een geweldige vechter is"

De Vuurvlieg zong in de eerste aflevering het nummer 'Ain’t Nobody' van Chaka Kan, maar de zangeres was amper dertig seconden bezig toen ze moeite kreeg met ademhalen en naar haar keel greep terwijl ze flink hoestte. Panelleden Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Jenny McCarthy en Robin Thicke stonden meteen op scherp en riepen om hulp, die snel arriveerde.

Backstage bleek dat het gelukkig allemaal meeviel en even later deed de Vuurvlieg, die volgens fans singer-songwriter Teyana Taylor is, een tweede poging. "Het goede nieuws is dat Firefly een geweldige vechter is", kondigde presentator Nick Cannon haar aan. "Ze staat nu op het podium."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Evers ging bijna knock-out tijdens optreden The Masked Singer

De juryleden waren zo onder de indruk van het optreden dat de Vuurvlieg na afloop een staande ovatie kreeg. Robin noemde het zelfs het 'beste optreden van de avond', Nicole noemde haar 'een vechter'.

In het vijfde seizoen moest er ook al eens iemand van het podium worden begeleid. Zanger Bobby Brown raakte toen oververhit in zijn kostuum.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Nicolette Kluijver niet blij met The Masked Singer: 'Kun je mij echt niet aandoen'

Nederland is binnenkort ook weer een nieuw seizoen van The Masked Singer rijker. Dat onthulde panellid Loretta Schrijver onlangs in Aran on Tour. Nog meer onthullingen over het nieuwe seizoen vind je in onderstaande video:

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!